INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DECLARAȚII

Ofurile unui fost internațional: „Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia” + „Un rezultat rușinos pentru Craiova”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 19:36 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 22:39

Ionel Ganea (48 de ani), fostul internațional român, a comentat înfrângerea suferită de FCSB în turul doi preliminar din Conference League, 0-1 cu Saburtalo.

Fostul atacant consideră că FCSB poate întoarce și spune că principalul vinovat pentru înfrângerea cu echipa din Georgia este patronul Gigi Becali.

Anunțul momentului despre Rapid - FCSB: „E un record”
RAPID - FCSB
Anunțul momentului despre Rapid - FCSB: „E un record”

Ionel Ganea a analizat Saburtalo - FCSB 1-0

„E posibil să se califice. Steaua a demonstrat tot timpul că are valoare și poate oricând să întoarcă un rezultat de 1-0. Numai Gigi Becali poate să explice cum am ajuns să pierdem în Georgia. El e numărul unu la Steaua.

Jocul Stelei mi se pare că suferă un pic de la mijloc în sus și nu mai practică același joc colectiv. Jucătorii încearcă să iasă în evidență și iau acțiunile pe cont propriu.

Ei au avut tot timpul rezultate foarte bune când au jucat foarte bine din punct de vedere colectiv. Acum jucătorii exagerează și joacă mai mult mai individual. Echipa trebuie să înțeleagă că e un joc colectiv și asta poate face diferența”, a spus Ionel Ganea, potrivit Fanatik.

Ganea îl critică pe Laszlo Balint

Ionel Ganea a vorbit și despre egalul Craiovei cu Vllaznia, scor 1-1, și îl critică pe antrenorul Balint.

Laszlo Balint nu a adus nimic. Reghe a avut rezultate destul de bune părerea mea. Un ardelean la Craiova… nu prea e din peisaj. Îl bagi pe Bairam pe zonă centrală când a jucat toată viața lui în bandă? Gustavo iar joacă în bandă. Nu ai cum să îl pui acolo! Golurile pe care le-a marcat au fost din centru.

Vedem cât de simplu traseu are Craiova! Cred că mai au nevoie de încă trei jucători. Dacă pleacă Gustavo e cam nasol. Craiova are probleme în apărare. Dacă o să își rezolve problemele, o să se califice. Au primit gol și erau doi acolo în careu foarte liberi

Craiova mi s-a părut așa și așa. Nu știu cine a făcut schimbările astea acolo. Se vede clar că ceva nu e bine și nu merge acolo. Când conduci cu 1-0, încerci să mai dai un gol. E un rezultat rușinos pentru ei

- Ionel Ganea, fost internațional

Citește și:

Mesajul lui Viktor Orban, după ce a fost în centrul atenției la meciul lui Sepsi: „Hai, maghiarilor! E minunat să fim din nou împreună!”

Mircea Lucescu, reacție violentă în direct: „Sunt tot felul de ratați și agresivi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1945sv0509
1945sv0509  •  23 Iulie 2022, 16:35

In loc sa faca comentarii demne de o revista de umor Ganea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Iulie 2022, 00:02

...nu mai vrem locul 3 ...ce ti pasa ca noi vrem campionatul ?...tu judeci antrenorul dupa doua meciuri dintre care unu nu i pe puncte ...si primul a fost de inceput de campionat ...un campionat cu play off ...adica foarte lung bai smardoi ...de ce nu comentezi tu de Fagaras?

Molecularistu
Molecularistu  •  22 Iulie 2022, 23:12
Postat de ionescugeorge77 pe 22 Iulie 2022, 22:34

...ce ne intereseaza ce spune acest bataus ...a primit prea multe mingii in cap ...de ce nu se duce el sa antreneze fcsb ?...cu ardeleanu acesta noi luam campionatul ...Albania a batut Romania lui casketa cand nu avea niciun rost ...iar noi daca bateam mergeam mai departe ...ce traseu usor vezi ?...daca esti prost de ce semnalizezi ?...crezi ca daca ai luat un arbitru de gat nu mai este nimeni ca tine ?...

Comentariu de bun simt!! Atât!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează