INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AZ ALKMAAR - WEST HAM 0-1

VIDEO Knollsy, eroul lui West Ham! Suporterul englez care s-a luptat cu ultrașii olandezi: „Acești lași aveau nevoie de o armată să-l dărâme”

Knollsy, eroul lui West Ham
Knollsy, eroul lui West Ham

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 11:23 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 12:44

West Ham a câștigat și returul cu Alkmaar, 1-0, și s-a calificat în finala Conference League, scor 3-1 la general.

  •  Marea finală, West Ham - Fiorentina, e programată pe data de 7 iunie, pe Eden Arena, din Praga, de la ora 22:00

Fanii olandezilor și-au pus mari speranțe că favoriții vor putea întoarce rezultatul de la Londra, 1-2, dar asta nu s-a întâmplat, iar la final au recurs la violență.

Un suporter englez, poreclit Knollsy, a fost cel care s-a luptat eroic cu aceștia, pentru a-i împiedica să se apropie de familiile jucătorilor lui West Ham, care priveau meciul din tribună. 

Imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare. 

„Noi stăteam în spatele prietenei lui Kehrer. Knollsy era îngrijorat pentru ea și a mers spre capătul scărilor pentru a-i opri pe fanii lui Alkmaar. E un tip grozav și a făcut ce trebuia, a stopat invazia”, a povestit un suporter. 

Fostul portar al „ciocănarilor”, Craig Forrest, a comentat: „Nu aprob violența, dar trebuia ca cineva să apere familiile jucătorilor. Acești lași aveau nevoie de o armată să-l dărâme pe Knollsy! Habar n-au ei ce înseamnă să fii din Estul Londrei, dar l-au provocat și au aflat”

Scene violente după AZ Alkmaar - West Ham » Ultrașii olandezi s-au dus în sectorul în care jucătorii englezi sărbătoreau alături de familii

După fluierul final, suporterii olandezi au avut o atitudine reprobabilă. Deranjați că jucătorii de laWest Ham sărbătoreau victoria la marginea terenului cu fanii și familiile, ultrașii de la AZ Alkmaar au intrat pe teren și s-au îndreptat către zona în care se aflau englezii pentru a-i ataca, iscându-se o bătaie generală.

Într-un final, forțele de ordine au intervenit ferm și i-au îndepărtat de olandezi din sectorul englez. 

„Eu nu aveam pe nimeni aici și nu eram în acea zonă. Când s-a fluierat finalul meciului, m-am pus pe gazon. La final, am vorbit cu jucătorii. Sunt îngrijorat de soarta familiilor colegilor mei. Sper că toată lumea e bine și că Poliția va lua măsuri. Nu e nevoie de așa ceva în fotbal”, a spus Pablo Fornals, mijlocașul lui West Ham, după meci.

West Ham a rezistat în infernul din Olanda și vânează primul trofeu european din acest secol! 

West Ham United a fost prima care și-a asigurat biletele pentru marea finală de la Praga. După victoria istovitoare din tur, „ciocănarii” au rezistat în atmosfera ostilă din Olanda și vor lupta pe 7 iunie pentru al treilea trofeu european din istorie, după Cupa Cupelor din 1965 și Cupa Intertoto cucerită în 1999! 

 Trupa lui David Moyes a fost dominată clar pe terenul lui Alkmaar, însă Areola a scăpat fără gol primit. Londonezii au marcat golul victoriei în prelungiri, prin Pablo Fornals, iar sărbătoarea a putut începe. Nu mai departe de toamna trecută, 

West Ham a fost adversara FCSB-ului în grupele celei de-a treia competiții europene. Britanicii i-au învins tur-retur pe roș-albaștri: 3-1 la Londra, în ziua morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și un categoric 3-0 la București. West Ham le-a mai eliminat apoi pe AEK Larnaca și Gent.

Citește și: 

Trei români legendari invitați de Galatasaray la prezentarea noii baze sportive a „leilor” » Ce răspuns au dat

Cosmin Olăroiu, aproape de încă o finală în Emiratele Arabe Unite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
paolo16
paolo16  •  21 Mai 2023, 06:55
Postat de elgabri pe 20 Mai 2023, 18:27

Sa fii din Estul Londrei e asemanator ca si cum ai fi din Ferentari ;)))))

Mai Pantelimon. Nu exista echivalent în Europa pentru Zatari-Ferentari.

contrabas3
contrabas3  •  20 Mai 2023, 18:41

Berea a fost inventată pentru Knollsy. :) Au și ei un Zmărăndescu al lor. :)

elgabri
elgabri  •  20 Mai 2023, 18:27

Sa fii din Estul Londrei e asemanator ca si cum ai fi din Ferentari ;)))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează