INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LACI - CRAIOVA 1-0

Eșecul din Albania tulbură apele la Craiova! Șefii ies la atac: „Au impresia că au doar drepturi. Să ne ascundem după degete?”

FOTO: Facebook @UCVOficial +13   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2021 22:18 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 22:42

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de albanezii de la Laci, scor 0-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. Marcel Popescu, managerul oltenilor, nu a avut milă de elevii lui Marinos Ouzounidis. 

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de o echipă modestă din Albania, aflată la doar a 3-a victorie din istorie în preliminariile cupelor europene. Marcel Popescu nu tolerează atitudinea delăsătoare a fotbaliștilor olteni și lansează un avertisment. 

Marcel Popescu, atac după Laci - CS Universitatea Craiova 1-0, în preliminariile Conference League 

„Simt dezamăgire. Atitudinea și modul de abordare nu a fost al unui joc din cupele europene. Nu poți trata într-un asemenea mod. Te taxează. Experiențele neplăcute există. Și la noi, dar și la alții. E o atitudine de superioritate, de superficialitate, de lipsă de angajament. Toată lumea e dezamăgită. Să ne ascundem după degete? Ce să facem acum? 

Ceea ce am văzut astăzi, ca mod de abordare, mă pune pe gânduri. S-ar putea să fie schimbări și ca formula, dar și schimbări nominale pentru retur. Gustavo a probat o altă atitudine în cele 20 de minute. Din apatia lui Cîmpanu am trecut la entuziasmul lui Gustavo. 

La noi, jucătorii au impresia că au doar drepturi. Eu consider că au și obligații. Enorme! Nu putem să tratăm așa, «Iau salariul de bază, sunt mulțumit, nu se întâmplă nimic dacă fac clubul de râs». Cu mentalitatea asta nu avem nicio șansă să facem pași către lumea bună!”, a spus Marcel Popescu, la „Digi Sport Special”.

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

VIDEO Craiova, obligată să își revină rapid: vine derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri despre CSU Craiova: 

Taraba Liga 1 » 88 de jucători s-au evaporat. Ce s-a întâmplat la FCSB, Dinamo sau CSU Craiova

Posibila adversară a celor de la CSU Craiova, transfer de 20 de milioane de euro la Arsenal » Cum vede Sorin Cârțu duelul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
prahoveanul
prahoveanul  •  23 Iulie 2021, 14:38

o clonă nu poate fi decât o echipă fără trecut și fără viitor. Hai ȘTIINȚA, HAI MUTU!

140368921045340
Dinu Ion  •  23 Iulie 2021, 11:34

CRAIOVA A AVUT JUCATORI EXCEPTIONALI CARE AU FOST IGNORATI TOTAL CIND AU DEVENIT ANTRENORI !!DE CE BALACI NU A ANTRENAT CRAIOVA ?SAU CEILANTI CRAIOVENI ?CEVA SE INTIMLPLA LA NIVEL DE ANTRENORI LA CRAIOVA !!PUNETI OLTENI ANTRENORI !!!

radu_mihai
radu_mihai  •  23 Iulie 2021, 11:21

Rusine Olteniei, cand dispareti?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează