INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA

Laszlo Balint, suporterul #1 al Craiovei înainte de play-off-ul cu Beer-Sheva » Calificarea în grupe i-ar aduce un bonus uriaș!

Laszlo Balint, în dreapta, alături de Mihai Căpățînă
Laszlo Balint, în dreapta, alături de Mihai Căpățînă

Articol de , - Publicat miercuri, 17 august 2022 07:16 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 07:31

Antrenorul recent demis de la Universitatea Craiova, Laszlo Balint (43 de ani), va încasa 35.000 de euro dacă echipa trece și de Hapoel Beer-Sheva, în play-off-ul Conference League. 

Deși demis de finanțatorul Mihai Rotaru înaintea returului cu Zorya Luhansk (3-0), din turul 3 preliminar, Laszlo Balint îi ține pumnii Universității Craiova în „dubla” cu Hapoel Beer-Sheva din play-off-ul Conference League. Pe de-o parte pentru că e și munca lui, dar și din rațiuni financiare.

Doar lui Dinamo i se putea întâmpla! Fotbalistul lui Zăvăleanu a marcat în poarta „câinilor”
Dinamo
Doar lui Dinamo i se putea întâmpla! Fotbalistul lui Zăvăleanu a marcat în poarta „câinilor”

Laszlo Balint ar primi bonus de la CSU Craiova, dacă oltenii trec de play-off

Surse ale Gazetei au dezvăluit că, în cazul unei calificări în faza grupelor, Gyuszi va încasa și el 35.000 de euro, conform contractului semnat de tehnicianul brașovean în iunie, când a fost instalat pe banca alb-albaștrilor. 

Acordul era pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, și-i garanta, pe lângă amintita primă de obiectiv, un salariu cifrat la 13.000 de euro net lunar. La rezilierea acestuia, săptămâna trecută, el a încasat 55.000 de euro.

2,94 milioane doar pentru calificarea în grupele Conference League

Dacă echipa prinde faza grupelor, Rotaru dă un adevărat tun financiar. În conturile clubului ar intra, doar pentru calificare!, nu mai puțin de 2,94 milioane de euro. Apoi, în acest stadiu al competiției, o victorie e răsplătită cu 500.000 de euro, iar remiza, cu 166.000 de euro. 

Locul 1 la final înseamnă alte 650.000 de euro, iar locul doi, 300.000 de euro. Patronul oltenilor a insistat că „trebuie să profităm, pentru că avem un culoar favorabil spre grupe. Deficitul la bugetul clubului este de 5 milioane de euro și, dacă ne calificăm, acționarii nu vor trebui să mai aducă bani de acasă”.

600.000 de euroe suma cu care UEFA răsplătește calificarea în „optimi”, un milion de euro în plus aduce prezența în „sferturi”, două milioane calificarea în semifinale și 3 milioane de euro prezența în finală. Câștigătoarea primește încă 2 milioane

750.000 de euroeste suma totală încasată deja de Universitatea Craiova, după depășirea a două tururi preliminare în Conference League

VIDEO » Opinie despre lupta la titlu din Liga 1: „Rapid și Craiova vor fi mai agresive”

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

A vrut să lase fotbalul pentru Poliție! Povestea neștiută a jucătorului dorit de granzii Ligii 1: „L-am găsit cu geanta în mână, voia s-o predea la magazie”

Vlad Iacob, agasat de suporterii lui Dinamo: „Ne-am săturat!” + Transferuri urgente anunțate: „Vin săptămana asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  17 August 2022, 17:54

...am pierdut un antrenor foarte bun ...

dandana
dandana  •  17 August 2022, 12:46

Cred ca Laszlo a fost slab în fața jucătorilor. Și faptul ca-i critică ii distruge. Da trebuie sa fi dur cu ei la antrenamente, dar nu ii omori psihic. În rest sincer nu este antrenor rău, doar ca trebuie sa uite a da vina pe jucători. Și tu antrenezi și faci planurile, când pierdeți ori îți iei tu vina ori împreună. Sunteți o echipă, nu individualități

Vezi toate comentariile (2)
Comentează