INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi rămâne cu picioarele pe pământ, după debutul european al lui Sepsi: „Puteam să facem ode despre echipa noastră, dar nu e cazul”

Sepsi OSK a remizat cu Spartak Trnava, scor 0-0, în meciul tur din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, îi îndeamnă la cumpătare pe elevii lui Leo Grozavu. +20   FOTO
Sepsi OSK a remizat cu Spartak Trnava, scor 0-0, în meciul tur din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, îi îndeamnă la cumpătare pe elevii lui Leo Grozavu.

Articol de - Publicat vineri, 23 iulie 2021 00:41 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 00:41

Sepsi OSK a remizat cu Spartak Trnava, scor 0-0, în meciul tur din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, îi îndeamnă la cumpătare pe elevii lui Leo Grozavu. 

Sepsi Sf. Gheorghe a avut o prestație bună la debutul în cupele europene. A remizat în Slovacia, pe terenul lui Spartak Trnava, și a devenit favorită la calificarea în turul 2 preliminar. Finanțatorul covăsnenilor a apreciat prestația formației antrenate de Leo Grozavu, dar nu se lasă dus de val. 

Laszlo Dioszegi, după debutul lui Sepsi în cupele europene 

„Rezultatul a fost echitabil, cred că meritam acest rezultat, e un rezultat frumos pentru noi. Totuși, au trecut 94 de minute fără să primim gol și trebuie să luăm întotdeauna partea plină a paharului și să nu ne uităm că nu am dat gol pentru că totuși am jucat în deplasare. 

A fost primul meci al nostru și per total sunt mulțumit de băieți și de atitudinea lor. Neapărat vrem să ne calificăm mai departe, dar s-a văzut că nu am fost un sparring partner pentru echipa din Slovacia, ba dimpotrivă, în prima repriză cred că am dominat, am avut 57 la sută posesie și am avut 4 ocazii clare. 

În repriza a doua am căzut puțin fizic și nu prea am mai contat în atac, dar per total, e un rezultat echitabil. E un lucru îmbucurător, pentru că noi nu suntem o echipă care stă ca ariciul în spate, cum se spune”, a spus Dioszegi, la „Digi Sport Special”.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Noi puteam să facem ode despre echipa noastră, dar nu e cazul. Încă suntem o echipă mică spre mijlocie, dar vrem să ne calificăm. Încă nu am prins gustul victoriei, dar trebuie să îl prindem joi și să ne calificăm
- Laszlo Dioszegi

Citește și alte știri despre Conference League: 

Andrei Cordea, la primul gol în tricoul celor de la FCSB: „E prima dată când întâlnesc așa ceva! Chiar i-am zis lui Tavi Popescu astăzi”

Marinos Ouzounidis a ieșit în față după rușinea din Albania: „Să se gândească la ce au făcut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  24 Iulie 2021, 21:57

Succes! Oricum Sepsi macar nu s-a facut de *** precum Craiolguta sau chiar si cfr

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu1
ovidiu1  •  23 Iulie 2021, 12:25

E un inceput bun, fara umilinta.

caminero
caminero  •  23 Iulie 2021, 10:17

Și Unirea urziceni a făcut 0-0 afară la debutul în cupele europene. După aia, și-au luat-o 0-2 pe teren propriu și au zburat. Așa că, atenție mărită! (Bine, urzicuțele au avut de-a face cu Hamburg, e cu totul alt calibru ...)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează