INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI OSK- SPARTAK TRNAVA

VIDEO Leo Grozavu își laudă echipa, în ciuda eliminării din Europa: „Nu am ce să le reproșez băieților”

Leo Grozavu a vorbit despre eliminarea lui Sepsi din Conference League +24   FOTO
Leo Grozavu a vorbit despre eliminarea lui Sepsi din Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 23:04 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 23:20

Sepsi Sfântu Gheorghe a ratat calificarea în turul 3 preliminar al Conference League după ce a pierdut la lovituri de departajare meciul cu Spartak Trnava, 1-1, 3-4 d.pen.

  • În tur, scorul a fost 0-0
  • Sepsi - Spartak a fost al 17-lea meci în care o echipă din România ajuns la lovituri de departajare. De 7 ori am pierdut, dar este pentru întâia dată când avem două eliminate într-un singur sezon, după executarea loviturilor, azi ieșind din competiție și FCSB

Antrenorul covăsnenilor a vorbit după partida pierdută dramatic 1-1, 3-4 d.pen., împotriva slovacilor de la Trnava.

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru încercările pe care le-au făcut ca să învingă un adversar care din punct de vedere fizic este peste noi,cu jucători atletici, puternici, înalți. Am primit un gol în a doua repriză total nemeritat și la o fază pe care puteam să o anihilăm mult mai ușor. 

Am depus mult efort, am jucat 120 de minute. Nu am ce să le reproșez băieților, la penalty-uri e chestie de inspirație, de stăpânire de sine. Se vede că nu avem experiența Europei.Am avut tracul acela la început, pe care nu l-am înțeles. Avem anumiți jucători de la care așteptam mult mai mult, n-a fost să fie, dar îmi felicit echipa pentru dăruire. 

Am reușit să marcăm, după aceea a venit o fază care anunța nimic. Echipa adversă poate a fost mai puternică fizic, poate mai proaspătă. E greu când jucăm din 3 în 3 zile. Cu mingea lungă ne-au surprins puțin. Din păcate, trebuie să ai și jucători potriviți pentru asemenea joc. 

Nu ne încălzește, normal, că ne-am descurcat onorabil, dar trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt. La prima participare e bine că n-am pierdut, am arătat că putem să facem față. 

Din păcate, loteria penalty-urilor n-a fost cu noi. Din câte am înțeles, și FCSB a pierdut tot la penalty-uri. E tragic, dar ne rămâne competiția internă”, a fost reacția lui Leo Grozavu după meci.

Sepsi - Trnava 1-1, 3-4 d.pen.

Covăsnenii au reușit să deschidă scorul grație unui șut-rachetă a lui Boubacar Fofana (29), care a catapultat mingea în vinclul porții lui Takac.

Oaspeții au egalat prin Boateng, care a transformat în minutul 67 o centrare primită de la același Yusuf, cel mai bun jucător al slovacilor.

Partida a ajuns la lovituri de departajare, unde Achahbar și Rep au ratat pentru covăsneni, în timp ce la Spartak toți jucătorii desemnați să execute au reușit șă transforme. Trnava s-a calificat astfel mai departe în competiție și va da piept cu Maccabi Tel Aviv în turul următor al Conference League.

+20 FOTO

Citește alte știri despre echipele românești:

Anul trecut, dădea două goluri de-acolo” » Elvir Koljic a comis-o din nou!

Cea mai mare umilință în Europa din istoria FCSB-ului! 4 ani fără grupe + A doua eliminare la penalty-uri!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
984510541590030
Andras Demeter  •  31 Iulie 2021, 14:28
Postat de tristan pe 30 Iulie 2021, 09:59

o necalificare ramne necalificare..daca totusi nu puteti trece de niste slovaci,de ce va mai calificati in cupele aruopene??trebuie sa fim mandri ca n am pierdut cu niste slovaci?cand te multumesti cu putin , cu putin vei si ramane...

fotbalul slovac a fost la CE pe cand Albania sau kazacii nu,poate e putina diferenta antre campionatele respective

tristan
tristan  •  30 Iulie 2021, 09:59

o necalificare ramne necalificare..daca totusi nu puteti trece de niste slovaci,de ce va mai calificati in cupele aruopene??trebuie sa fim mandri ca n am pierdut cu niste slovaci?cand te multumesti cu putin , cu putin vei si ramane...

parpalache
parpalache  •  30 Iulie 2021, 06:28

Grozavule!Ti-ai dat cu stangu in dreptu cand l-ai bagat pe Rep ala-care v-a stricat tot jocul la mijlocul terenului cu pasele lui la adversar si cu suturile rasuflate-dar motzul pe c...l-ai pus cand ai facut lista cu jucatorii care bat loviturile de departajare,punandu-i pe alde Rep si Asakbar pe lista!Pacat,pentru ca altfel Sepsi chiar a jucat bine(dar numai dupa pauza)cand ai intarit flancul drept,punandu-l pe Fofana sa-l ajute pe Dimitrov care avea viata gra cu Boateng ala!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează