INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

Un meci suspect în Conference » O echipă a avut 3-0 la pauză și s-a terminat 3-4 + Gafe de portar: „Nu am nicio explicație. Ar trebui să ne fie rușine!”

Jucătorii de la Mostar celebrează după ce au întors scorul cu AZ Alkmaar // Foto: Imago
Jucătorii de la Mostar celebrează după ce au întors scorul cu AZ Alkmaar // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 16:41 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 18:40

Antrenorul lui AZ Alkmaar, Pascal Jansen, a fost șocat de ce a făcut echipa sa în Conference League. După 45 de minute, olandezii conduceau la Mostar, pe Zrinjski, cu 3-0. La sfârșit, după ce au luat patru goluri în 33 de minute, au pierdut cu 3-4. „Nu există cuvinte. Nu am mai văzut acest AZ”, a declarat tehnicianul olandez.

Un meci uluitor la startul grupelor Conference League. După o repriză controlată total, în care conducea cu 3-0, o echipă s-a prăbușit și a pierdut, primind patru goluri în puțin mai mult de jumătate de oră! Suspect.

Pe teren s-a aflat și un jucător trecut prin Liga 1. Daniel Canadija, fost la Astra Giurgiu în sezonul 2020 - 2021, a a fost titular la Zrinjski, dar a jucat doar până în minutul 64.

Multiplul campion cu Bayern, Juventus și Barcelona atacă FURTUNOS: „Acei idioți de la Milan au noroc, știu doar să alerge!”
LIGA CAMPIONILOR
Multiplul campion cu Bayern, Juventus și Barcelona atacă FURTUNOS: „Acei idioți de la Milan au noroc, știu doar să alerge!”

Portarul lui Alkmaar a gafat la două goluri. Dormea!

La Mostar, în Bosnia, AZ Alkmaar nu a avut adversar până la pauză. Trei goluri în 34 de minute, Van Brederode (10), Mijnans (32) și De Wit (44). Nimic nu anunța la vestiare ce avea să se întâmple în repriza secundă. Dintr-o dată, olandezii parcă au uitat să joace faza defensivă, au lăsat spații uriașe, iar portarul australian Mathew Ryan a gafat inexplicabil.

În 33 de minute (48-81), bosniacii de la Zrinjski au marcat de patru ori și au întors scorul. La primele două reușite, Ryan dormea.

  • La 1-3, goalkeeperul lui AZ a stat departe de poartă la o lovitură liberă de la 35 de metri. Gol la colțul scurt.
  • La 2-3, același Ryan a fost surprins de șutul-centrare al lui Corluka și mingea l-a depășit, oprindu-se în plasă, la colțul lung.

În minutele 71-81, apărarea batavilor nu mai exista. Pe acest fond, egalarea și victoria lui Zrinjski erau inevitabile.

Antrenorul lui Alkmaar: „Ce am arătat în repriza a doua e sub orice limită”

Șocat de ce s-a petrecut pe teren cu echipa sa după pauză, antrenorul Pascal Jansen a declarat la ESPN: „Nu există cuvinte care să exprime această repriză. Nu am mai văzut acest AZ. Nu am nicio explicație. Ceea ce am arătat în repriza a doua e sub orice limită. Toți suntem responsabili”. Jansen e din 2020 la roș-albi.

La rândul său, căpitanul Jordy Clasie și-a scuturat coechipierii: „Ar trebui să ne fie rușine. E inadmisibil să luăm asemenea goluri, atât de ușor”. Mijlocașul i-a acuzat pe toți de „lene”.

Căpitanul lui Alkmaar: „Am primit patru goluri din patru șuturi pe poartă!”

Crede că „ne-am considerat toți învingători de la pauză. Dar, după 3-0 în prima repriză, trebuia să punem capăt jocului, să nu le mai dăm adversarilor nici măcar speranța de a reuși ceva. Am primit patru goluri din patru șuturi pe poartă! Asta spune totul despre cum ne-am apărat în acele faze". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Se vinde Inter?! Un investitor din Orientul Mijlociu este interesat să preia acțiunile proprietarului chinez » Cât ar costa tranzacția

Bayern plătește pentru ca Nagelsmann să fie selecționer! Cu cât contribuie la salariul acestuia

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
contrabas3
contrabas3  •  23 Septembrie 2023, 06:06

Ahhh… meci scârbos! Nu sunt puține meciurile astea. În Superliga din Romania s-au marcat 26 de goluri în etapa a opta, 28 de goluri în etapa a șaptea, 30 de goluri în etapa a șasea, dar în etapa a noua, de weekend-ul trecut, s-au marcat doar TRISPREZECE goluri!!! 13! Cel puțin cinci meciuri au avut scor de 1-0 sau fără niciun gol!

Cristyan71
Cristyan71  •  22 Septembrie 2023, 19:02

Un meci ordinar trucat pentru pariuri......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează