INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR - JABLONEC 2-0

Ce a remarcat Mihai Stoica, după victoria de onoare a campioanei CFR Cluj în Conference League: „E ciudat”

Mihai Stoica (56 de ani) a analizat prestația campioanei CFR Cluj în Conference League, una încheiată cu o victorie, 2-0 împotriva lui Jablonec. +11   FOTO
Mihai Stoica (56 de ani) a analizat prestația campioanei CFR Cluj în Conference League, una încheiată cu o victorie, 2-0 împotriva lui Jablonec.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 08:27 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 16:13

Mihai Stoica (56 de ani) a analizat prestația campioanei CFR Cluj în Conference League, una încheiată cu o victorie, 2-0 împotriva lui Jablonec. 

Campioana României a încheiat grupa de Conference League pe ultimul loc, dar a câștigat 500.000 de euro datorită succesului de ieri seară. 

Dan Petrescu s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Asta mă întrebi acum? Ce zi e azi?” + scandal la conferință
CFR CLUJ
Dan Petrescu s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Asta mă întrebi acum? Ce zi e azi?” + scandal la conferință

Mihai Stoica, după CFR Cluj - Jablonec

„Miză financiară, atât. Și pentru jucători, să mai încaseze o primă. E ciudat, pentru că CFR ne-a obişnuit cu prezenţe active în grupele competiţiilor europene. Acum, e cu atât mai mare dezamăgirea pentru noi, cei care nici măcar în Conference League n-am ajuns. Mi se părea că CFR era favorită certă în grupa asta. Fără istoric. 

Dacă CFR a mers slab în grupe şi a câştigat en-fanfare în campionat, atunci aşteptăm surpriza în campionat. Glumesc, CFR e foarte puternică şi e greu de detronat în viitorul apropiat”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Mihai Stoica: „Asta e bagheta magică a lui Petrescu”

Gabriel Debeljuh (25 de ani) a marcat ambele goluri ale campioanei României în meciul cu Jablonec. Atacantul croat a fost reprimit de Dan Petrescu în lot, după mai multe probleme disciplinare. 

„S-a vorbit despre Alibec şi a marcat Debeljuh. Dacă asta e bagheta magică a lui Petrescu, pentru că şi Debeljuh a fost exclus din lot, iar acum e principalul marcator, poate aşa se întâmplă şi cu Alibec”, a remarcat Mihai Stoica. 

VIDEO Dan Petrescu: „Este o echipă care s-ar lupta la titlu în România”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Dau jucătorii CFR-ului în Șumudică? „Acum 3 luni nu eram pregătiți”

Și-a plătit clauza? Motivul pentru care Dan Petrescu ar fi mizat pe titulari, deși meciul cu Jablonec nu mai conta

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
4836830386368369
Iuliu Negri  •  10 Decembrie 2021, 17:59

Toată stima pentru Dan Petrescu, ar fi cel mai bun pentru naționala, cu Mutu mai pierdem o calificare

vasileroaita
vasileroaita  •  10 Decembrie 2021, 12:25

Bine ca nu ne-a dezamagit fcsb! Ne asteptam sa plece din primul tur si... a plecat!! Respect, fcsb!!

kikostel
kikostel  •  10 Decembrie 2021, 12:05

În sfârșit un articol cu postacul FCSB în care nu se mai spune aiurea că e manager. Să fie clar, la FCSB manager este Gigi. Felicitări GSP pentru onestitate. Iată că se poate!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează