INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Ce l-a uimit pe MM Stoica în FCSB - Nordsjaelland: „Am văzut mii de meciuri, dar nu am mai întâlnit așa ceva!”

Mihai Stoica, manager FCSB
Mihai Stoica, manager FCSB

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 08:51 / Actualizat sambata, 12 august 2023 10:18

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit ce l-a surprins în duelul cu danezii de la Nordsjaelland, din turul 3 al Conference League.

  • Returul Nordsjaelland - FCSB (0-0 în Ghencea) are loc joi, 17 august, în Danemarca, de la 19:30
  • Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea „dublei” Sabah Baku - Partizan Belgrad (2-0 în tur)

Oficialul roș-albaștrilor a lăudat jocul prestat de Nordsjaelland și s-a declarat uimit de modul în care danezii încercau de fiecare dată să pornească fazele de atac.

Iată contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Raportul obligațiilor e 37-9 pentru FCSB + cine decide dacă Becali rămâne fără biletul la ordin de 750.000 euro
FCSB
Iată contractul dintre CSA Steaua și FCSB! Raportul obligațiilor e 37-9 pentru FCSB + cine decide dacă Becali rămâne fără biletul la ordin de 750.000 euro

Ce l-a uimit pe MM Stoica în FCSB - Nordsjaelland

Toate echipele din Danemarca asta fac. Noi avem regula U21 şi la ei parcă Federaţia a impus regula ca toate echipele să pornească construcţia cu mingea de la portar. Nu am pomenit aşa ceva! Nu am mai văzut aşa ceva şi am văzut mii de meciuri!”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Ulterior, acesta a vorbit și despre forța economică a danezilor: „Noi vorbim care dintre noi ar putea lua jucătorii pe care-i iau ei? Despre ce vorbim? Essien lucrează la ei în club. La noi, jucătorilor comunitari le plătești niște taxe şi celor extracomunitari mai mult de dublu. Înseamnă foarte mult pentru bugetul unui club.

Ei dau salarii de 6-7-800.000. Nu ai cum să te baţi cu ei. Bugetul lui Nordsjaelland e mult mai mare. Dacă refuzi 18 milioane pentru un jucător, înseamnă că nu stai rău".

La ei a fost o revoluţie. Cluburile au aderat la strategia naţională, de a juca într-un anumit fel, nu sistem. În orice formulă pleci de la portar. Ei fac chestia asta de mici. Așa sunt obişnuiţi. Acum se văd rezultatele, după două decenii. 

– Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF

VIDEO Gigi Becali a anunțat obiectivul la FCSB

Citește și: 

Staff-ul FCSB-ului regretă că nu a întors decizia lui Becali: „Un moment de uluială, după ne-am dat cu pumnii în cap”

L-a „înțepat” pe Dică? MM Stoica, după 0-0 cu Nordsjaelland: „Acum am demonstrat că avem antrenori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
romeverest
romeverest  •  12 August 2023, 14:35

Cine stie la ce meciuri se uita MM !! De doi ani de zile Milan porneste constructia numai cu mingea din piciorul lui Maignan, iar Inter a facut acelasi lucru cu portarul Onana ajuns acum la Manchester United !! Toate marile echipe cauta portari care sa aiba un joc bun cu piciorul tocmai pentru a incepe constructia de la ei ! Bayern face acest lucru de ani se zile cu Neuer !! De-ale lui MM !!

ali.bec_bec.ali
ali.bec_bec.ali  •  12 August 2023, 13:11

pai daca l-a uimit ceva pe meme... intreaga natiune ar trebui sa fie uluita !!!

dreammster
dreammster  •  12 August 2023, 13:04

A vazut mii de meciuri la puscarie, iar in pauze scria repede o carte.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează