INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Mihai Stoica e nemulțumit: „Nu înțeleg de ce UEFA permite asta”

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 08:44 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 08:57

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a prefațat parcursul european al formație roș-albastre, analizând dubla cu CSKA 1948 Sofia și posibila înfruntare cu Nordsjaelland.

  • CSKA 1948 Sofia – FCSB, în turul doi al Conference League, se joacă miercuri, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1

Dacă trece de CSKA 1948 Sofia, FCSB va da peste danezii de la Nordsjaelland, iar oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit ce-l nemulțumește cu privire la această dublă. Și a vorbit și despre problemele pe care l-a întâmpinat privind dubla cu bulgarii.

Gigi Becali, ultimatum pentru nou-venitul la FCSB: „Ai o lună!”
FCSB
Gigi Becali, ultimatum pentru nou-venitul la FCSB: „Ai o lună!”

Mihai Stoica e nemulțumit: „Nu înțeleg de ce UEFA permite asta”

„La tragerea la sorţi aveam patru variante accesibile şi una dificilă. S-a prins cea dificilă.  Nordsjaelland şi-a permis să ia titularul lui Mainz. E clar ca e o echipă foarte bună. Ne-am fi dorit ca returul să fie acasă ca să jucăm pe Arena Națională şi n-a fost.

Nu înţeleg cum UEFA permite echipelor din nord să joace pe sintetic”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Acesta a continuat.

„Dar până atunci avem meci miercuri cu bulgarii. Din cauza concediilor, e foarte greu să găsești un charter. Am găsit charter, dar plecarea e foarte devreme şi întoarcerea foarte târzie. Noi plecăm în seara asta (n.r- luni seară). După care, vineri plecăm la Galaţi cu autocarul. Dacă am fi jucat joi în Bulgaria, temperaturile erau cu 10 grade sub cele de miercuri. 

În plus, o altă problemă e că Nordsjaelland începe sezonul şi va avea meciuri o dată la o săptămână. Iar noi jucăm din trei în trei zile.  Suntem favoriţi cu bulgarii, dar dacă mergem mai departe nu vom fi favoriţi la meciul cu Nordsjaelland. Dar asta poate ne ajută”, a adăugat MM.

VIDEO Gigi Becali, entuziasmat: „Ce face Neymar, poate face și Coman. Zici că e pe Playstation!”

Citește și: 

Chiricheș, direct titular cu CSKA 1948 Sofia?! Becali i-a făcut toate poftele: GSP a aflat clauza-surpriză din noul contract

Florentin Petre, despre războaiele de identitate din România și Bulgaria: „Nici nu știi cum s-o mai dai, că îți sar ceilalți în cap. CSKA e CSKA, Steaua e FCSB!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
Riverfox00
Riverfox00  •  30 Iulie 2023, 00:46
Postat de Shogun01 pe 25 Iulie 2023, 12:08

esti optimist

Corect,greseala mea ????

ED_BAD
ED_BAD  •  26 Iulie 2023, 00:49

Mimi, daca e asa rau cu ora, cu temperatura, cu gazonul, de ce nu ati cerut ma, sa jucati la Jilava!? E racoare, galeria voastra e deja jumatate pe acolo si iti bate in castron, tu si Gigi sunteti obisnuiti cu atmosfera.... Feerie! Tamplarie- feerie! :)))

Yuri_macel
Yuri_macel  •  25 Iulie 2023, 22:37
Postat de Vvvvvv pe 25 Iulie 2023, 17:12

Nu înţeleg cum UEFA permite echipelor din est să participe daca nu au stadion propriu.

Eu nu inteleg de unde apareti atatia prosti care debitati aceeasi tampenie? Intelege ma cap de pluta ca in Romania doar cfr si farul au stadion propriu. Restul platesc chirie

Vezi toate comentariile (18)
Comentează