INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG-FCSB 5-0

Nicolae Dică are zilele numărate: „Dacă FCSB pierde cu Petrolul, antrenorul e demis”

Nicolae Dică are zilele numărate pe banca celor de la FCSB
Nicolae Dică are zilele numărate pe banca celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 12:59 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 14:17

Agentul de jucători Victor Becali (61 de ani) este de părere că cei de la FCSB au procedat corect în ceea ce privește abordarea meciului de aseară, din UEFA Conference League, contra danezilor de la Silkeborg. Roș-albaștrii au jucat cu rezervele, pentru a se putea concentra pe campionat, acolo unde se află pe poziția a 13-a, cu 11 puncte acumulate în 10 partide disputate. 

Victor Becali crede însă că dacă elevii lui Nicolae Dică vor pierde și meciul contra Petrolului Ploiești, programat duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Ilie Oană, tehnicianul roș-albaștrilor ar trebui, în mod normal, să fie demis. 

Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”
SILKEBORG - FCSB 5-0
Gigi Becali s-a convins: „La retur bag titularii, e prea mare rușinea” + „Ăștia sunt praf, trebuie să scăpăm de ei”

Victor Becali: „Trebuie să pună accent mai mare pe campionat”

Victor Becali a declarat, pentru Sport Total FM, că strategia aleasă de conducerea clubului patronat de Gigi Becali este una corectă, făcând și o comparație între felul în care naționala Bosniei a abordat meciul contra României, din Giulești, pierdut cu scorul de 1-4, bosniacii fiind deja calificați din grupa de Liga Națiunilor.

„Păi, naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă (n.r. întrebat fiind ce se întâmplă cu Nicolae Dică în cazul în care FCSB va pierde partida de la Ploiești, împotriva Petrolului). Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: «Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată»”, a declarat Victor Becali pentru sursa citată.

VIDEO. Silkeborg-FCSB 5-0 / Nicolae Dică: „Le cer scuze suporterilor pentru acest rezultat”

Citește și alte articole:

Dragomir îi cere lui Becali să-l schimbe de urgență pe Dică! Propune un fost selecționer la FCSB: „Doar el îl poate salva pe Gigi! Dacă nu-l aduce repede, praful și pulberea se va alege de banii investiți în transferuri”

Nepotul lui Gigi Becali a răbufnit după umilința cu Silkeborg: „NU poți să păcălești fotbalul la infinit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Sarcastique
Sarcastique  •  07 Octombrie 2022, 18:31

cum sa dea afara un antrenor care i a adus 7 milioane de euro in cont ? parca asa se "umfla "dica in fata presei . raspunsul ar fi simplu , asa cum l a dat afara si data trecuta . "am si eu familie nea jiji "

mdobresscu02
mdobresscu02  •  07 Octombrie 2022, 16:54

De pus în ramă ! Părerea unui puşcăriaş, cu 'merite deosebite" în fotbalul românesc, despre ce sau cum ar trebui să facă alt puşcăriaş, vărul său. Iată "clasa jurnalistică" a gsp-ului.

VanBasten
VanBasten  •  07 Octombrie 2022, 15:07

Nuuuuuuuuu. Vreau sa ramana Dica. Cu el chiar au sanse la retrogradare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează