INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - KF LACI

Reacția lui Nistor după eliminarea Craiovei: „Este o seară neagră pentru noi”

Declarațiile lui Nistor după eliminarea Craiovei din Conference League.
Declarațiile lui Nistor după eliminarea Craiovei din Conference League.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 23:49 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 00:11

CS Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League de KF Laci, după 0-0 în manșa secundă pe „Oblemenco”. Săptămâna trecută, oltenii cedau în Albania cu 0-1.

  • E doar a 2-a oară în istoria fotbalului când o echipă românească este eliminată de o formație din Albania, prima fiind în sezonul 86/87 din Cupa Cupelor, "17. Nentori" Tirana – Dinamo 1-0 / 2-1

La finalul partidei cu Laci de acasă, terminată 0-0, mijlocașul Craiovei, Dan Nistor a vorbit despre ratarea calificării în turul 3 preliminar al Conference League.

Este o seară neagră atât pentru noi, cât și pentru fotbalul românesc, trebuie să mergem mai departe. Dacă înscriam, altfel decurgea jocul. Am avut ghinion și la acea bară. Sunt supărat, dezamăgit, e o seară neagră. 

Trebuie să muncim mai mult, o să facem analiza unde am greșit și de mâine încolo trebuie să ne gândim la meciul cu Botoșani.

Nu trebuie să găsim alibiuri. Nu contează cine pleacă, cine vine. Cei 11 plus rezervele trebuia să dea totul și să ne calificăm. Azi am scris o nouă pagină din istoria Universității Craiova, una neagră. Și a fotbalului românesc la fel. 

Dacă ne-au bătut cei din Albania, Kazahstan, Slovacia, înseamnă că ăștia suntem. Să spunem adevărul, să nu ne mai ascundem după deget. Nu pot să cred că nu ne-am calificat. Atât noi, cât și celelalte echipe. Clar că suporterii vor reacționa destul de urât, dar n-avem ce face”, a spus Nistor la finalul partidei, la Look Sport+.

România, zi catastrofală în Conference League!

La începutul săptămânii, România avea 4 reprezentante în cupele europene. Am mai rămas doar cu una, după ce, pe rând, FCSB, Sepsi și CS Universitatea Craiova au spus adio Europei. CFR Cluj, calificată deja în grupele Conference League, va evolua în turul 3 preliminar UCL cu Young Boys.

Citește alte știri despre CSU Craiova:

Reghecampf, după debutul ratat la CSU Craiova: „Aici am ajuns!” + a găsit momentul-cheie din meciul cu Laci

„Anul trecut, dădea două goluri de-acolo” » Elvir Koljic a comis-o din nou!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
kaloogarele
kaloogarele  •  30 Iulie 2021, 17:48

Nistorakis, cred ca e momentul sa iti iei aroganta aia nejustificata si sa ii mai luminezi si pe altii cu pasele tale la adversar!! Ah, un secret ... Cicildau e muult mai bun ca tine la faze fixe!

kaloogarele
kaloogarele  •  30 Iulie 2021, 17:46

Dar o seara magica pentru postacii platiti de familie!! Aie! Au facut si ore suplimentare, (ca in mod normal posteaza in intervale orare fixe - si posteaza la foc automat, deci alta activitate nu au) si au fost platiti dublu

relu1250
relu1250  •  30 Iulie 2021, 10:26
Postat de kuba. pe 30 Iulie 2021, 08:03

Dar o seara magica pentru suporterii fcu Craiova 1948, adevarata Stiinta! Respect FK Laci !

Nu va mai laudati si voi,ca nu sunteti nimic deocamdata si pe viitor. Parca va vad iar, disparuti pana la primavara.Fotbalul romanesc,e la ATI.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează