INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  NORDSJAELLAND - FCSB 2-0 LA GENERAL

Becali dă vina pe Pintilii și Charalambous: „Aici s-a greșit”

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 22:38 / Actualizat joi, 17 august 2023 22:58

FCSB a fost învinsă de Nordsjaelland, scor 0-2, și, după 0-0 în tur, se vede eliminată din Conference League încă din turul III preliminar. Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a declarat la final că deciziile din această seară au aparținut staff-ului tehnic. Becali afirmă că Charalambous și Pintilii au luat hotărârile greșite.

„N-am ce măsuri să iau. Nu o să mai fac cum vreți voi și cum spuneți voi că trebuie să fac. Uite că m-am mai luat după voi și n-am făcut ca mine. Știți voi la ce mă refer. Unde m-am băgat? Dacă mă băgam eu, ieșea așa? Formula de start au făcut-o ei. Ei au fost cu ideea să jucăm în față cu Tavi Popescu și Coman.

Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță atacant central și am fost de acord, apoi s-a accidentat Băluță, eu am zis să jucăm cu Compagno, dar ei au găsit varianta asta. 

Becali a intrat în direct la TV și a anunțat primul fotbalist care pleacă după eliminarea din Conference: „Aceasta e suma”
Nordsjaelland - FCSB 2-0 LA GENERAL
Becali a intrat în direct la TV și a anunțat primul fotbalist care pleacă după eliminarea din Conference: „Aceasta e suma”

Apoi și schimbările s-au greșit. M-au informat. Dar am făcut ca ei, că mergea echipa. Poate aveam alte idei. Uite că am făcut ca ei. Eu nu-l scoteam pe Ovidiu Popescu, eu zic că a jucat bine. Aici s-a greșit. Eu îl scoteam pe Djokovic, dacă era după mine, și îl lăsam pe Ovidiu în teren. Nu îl băgam pe Miculescu, îl băgam pe Cordea. Dar așa au făcut ei, și echipa de start, și schimbările. Nu s-a făcut bine. Dau vina pe mine, eu sunt vinovat că am fost de acord”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

Gigi Becali, patron FCSB: „N-avem un antrenor care să spună: «Bă, hai să antrenăm cornere!»”

Patronul FCSB a mai taxat o dată staff-ul tehnic, pentru modul în care roș-albaștrii execută cornerele: 

A făcut și Chiricheș greșeala aia... Asta e situația, ce să facem... Dacă noi avem 11 jucători și n-avem un antrenor care să spună: «Bă, hai să antrenăm cornere!»... Noi nu putem să ridicăm mingea. Olaru nu poate să ridice o minge, bă! Așa a luat roșu Chiricheș, după un corner bătut de Olaru. 

Vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea măcar la doi metri, nu să execute ca Deac. Bine, Coman mai poate să bată, dar în rest n-avem cu cine. Olaru nu poate să ridice o minge. Aleargă săracul Olaru, dar dacă nu poți să ridici o minge la corner...”.

FCSB cu Nordsjaelland: Târnovanu - Al. Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic ('86 Lixandru), Șut ('86 Haruț), Ov. Popescu ('46 Miculescu) - Olaru - Oct. Popescu ('46 Compagno), Fl. Coman ('79 Cordea)

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida Nordsjaelland - FCSB 0-2

+11 FOTO

Mai multe articole despre Nordsjaelland - FCSB:

Penalty la limită în Nordsjaelland - FCSB: „S-a dictat prea ușor pentru acest nivel”
Nordsjaelland - FCSB
Penalty la limită în Nordsjaelland - FCSB: „S-a dictat prea ușor pentru acest nivel”
INCREDIBIL! Cum a fost eliminat Vlad Chiricheș în meciul cu Nordsjaelland: prim „galben” primit într-un mod stupid
Nordsjaelland - FCSB 2-0
INCREDIBIL! Cum a fost eliminat Vlad Chiricheș în meciul cu Nordsjaelland: prim „galben” primit într-un mod stupid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
Danemarca_Albania_2_0
Danemarca_Albania_2_0  •  18 August 2023, 12:51
Postat de porta pe 17 August 2023, 23:20

ce i care va bucurati ca a mancat bateie FCSB uitativa in oglinda si vedeti un tradator ,un vinzator de tare . Cum ma nemernicilor sa va bucurati ca o echipa ROMANEASCA este scoasa din competitie ,ba voi sunteti intregi la cap ,deci voi sunteti urmasdii lui BASTOS (cel carela tradat pe DECEBAL). rusine -voi nu sunteti ROMANI -SUNTETI BASTOSI.

Eu as fi curios sa vad cum arata un individ care poate p(r)ostaci asa ceva? :)) Adica totusi, daca becali nu declara public inaintea meciurilor CFR-ului ca vrea s-o vada eliminata, daca gigimea nu se bucura in halul in care s-a bucurat in ultimii ani cand CFR parasea competitia, hai ca mai intelegeai asemenea derapaje. DAR ASA???

vasile_69
vasile_69  •  18 August 2023, 09:36
Postat de mihai041 pe 18 August 2023, 05:57

Prostule, care Bastos, l-a trădat pe Decebal? Poate Basta. Generalul Basta. Dar Basta, se presupune, l-a trădat pe Mi hai Pătrașcu. La 1601. Pe 9 August. Când a fost decapitat. Revenind la Bastos, erau țigări pe vremea copilăriei mele. 25 de țigarete la pachet. Trădători nu suntem. E normal să-ți dorești ca rivalii să piardă. La fel sunt toți suporterii din lume. Ai vrut, din nou, să pari inteligent. Iar ți-a ieșit pe dos. Ești un monument al prostiei. Randumb cel cu 1001 de conturi.

Pentru Mihai 041 Gheorghe (sau Giorgio , era de origine italiano-albaneza) Basta a fost un general imperial al imparatului habsburg Rudolf al II lea, considerat la sfarsitul secolului al XVI lea un mare strateg militar. Basta nu la tradat pe Mihai Viteazul, ci si mai grav , in urma unui Consiliu de razboi tinut in cortul sau instalat pe Campia Turzii , a hotarat impreuna cu capitanii sai sa l ucida pe Mihai, pentru ca Transilvania sa nu cada in mainile voievodului roman, care se acoperise de glorie in batalia de la Guruslau din 3 august 1601, unde impreuna cu Basta a luptat si la invins pe Sigismund Bathory principele Ardealului, care ducea o politica duplicitara filopolona si filootomana, fapt ce nu convenea imparatului Rudolf al II lea. La Guruslau, Mihai a intrat in lupta fara camasa de zale, calare pe cal si cu sabia in mana (acest lucru la mai facut si in batalia de la Calugareni) realizand fapte de vitejie demne de admirat , fapt care la deranjat pe Basta, care nu s a ridicat la inaltimea faptelor de arme ale voievodului roman ! Cat despre Bastos sau Bastus depinde ce izvoare studiezi, acesta este prezentat ca un tradator al lui Burebista si nu al lui Decebal asa cum apare in filmul Columna (filmele nu respecta suta la suta adevarul istoric). Tradatorul lui Decebal a fost Bicilis care le a aratat romanilor unde se afla comoara lui Decebal (sub albia raului Sargetia, azi Strei).Tradarea, lipsa de unitatea si rautatea dintre noi nu este benefica pentru nimeni....

Sarcastique
Sarcastique  •  18 August 2023, 09:03
Postat de porta pe 17 August 2023, 23:20

ce i care va bucurati ca a mancat bateie FCSB uitativa in oglinda si vedeti un tradator ,un vinzator de tare . Cum ma nemernicilor sa va bucurati ca o echipa ROMANEASCA este scoasa din competitie ,ba voi sunteti intregi la cap ,deci voi sunteti urmasdii lui BASTOS (cel carela tradat pe DECEBAL). rusine -voi nu sunteti ROMANI -SUNTETI BASTOSI.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează