INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY

Moruțan, în pericol la FCSB! Ultima decizie a lui Gigi Becali

Olimpiu Moruțan a fost schimbat după doar 45 de minute în partida FCSB - Șahtior Karagandy. În locul său a intrat Alexandru Musi (17 ani). +32   FOTO
Olimpiu Moruțan a fost schimbat după doar 45 de minute în partida FCSB - Șahtior Karagandy. În locul său a intrat Alexandru Musi (17 ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iulie 2021 22:45 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 22:47

Olimpiu Moruțan a fost schimbat după doar 45 de minute în partida FCSB - Șahtior Karagandy, la 1-0. În locul său a intrat Alexandru Musi (17 ani).

  • FCSB debutează astăzi în Conference League, în meciul din turul II cu Șahtior Karagandy (Kazahstan). Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Moruțan n-a impresionat în prima repriză de pe Arena Națională, iar mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani nu a mai revenit de la vestiare în repriza a doua. 

Cel mai probabil, la indicația patronului FCSB, care s-a declarat deja nemulțumit de prestația lui Olimpiu din debutul campionatului.

FCSB a mai făcut o mutare la pauză. Ionuț Vînă, și el vizat des de atacurile lui Becali, a fost înlocuit cu Ianis Stoica. Fiul fostului jucător stelist Pompiliu Stoica, în vârstă de 18 ani, i-a luat locul lui Florin Tănase în centrul atacului, iar „decarul” lui FCSB a devenit inter.

+28 FOTO

„Ce să caute la FCSB?” » Moruțan: laureatul InStat, victima lui Becali

FCSB a început cu stângul noul campion, 0-0 în deplasarea de la Botoșani. Becali și-a „tăvălit” după egal unul dintre preferați, Olimpiu Moruțan. Conform monitorizării InStat, mijlocașul a fost însă cel mai bun de pe teren!

„Moruțan m-a dezamăgit. Ce să cauți la FCSB dacă joci așa? Driblează la mijlocul terenului și nu are nicio realizare. Să te muți la Domnești, unde stăteai, să nu mai stai în Pipera, că nu mai știi să joci bine fotbal! 

Nu mai iau nici 200.000 de euro pe el în ritmul ăsta. Să vedem dacă va mai juca după ce revin Florinel Coman și Olaru”, a declarat Becali în cadrul intervențiilor televizate - mai multe detalii, AICI!

FCSB - Șahtior Karagandy 1-0 » Tremurăm și cu kazahii! Cordea salvează vicecampioana și devine noua stea a echipei
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
FCSB - Șahtior Karagandy 1-0 » Tremurăm și cu kazahii! Cordea salvează vicecampioana și devine noua stea a echipei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
paolo12
paolo12  •  23 Iulie 2021, 07:12
Postat de danut1971 pe 22 Iulie 2021, 22:55

mortuntan va fi de acum incolo reiar marele antrenor gigi visa cia zeci de meleoane de euroi pe el!ha haha

La ce ora e meciul milițienilor? Ah, voi sunteti d'aia care nu aveți voie...Nasol!

vasileroaita
vasileroaita  •  23 Iulie 2021, 04:24
Postat de ovidiu1 pe 23 Iulie 2021, 00:38

Morutan, tot la FCSB, n-a mai plecat de acolo, Sepsi i se potriveste.

Ce să facă la Sepsi?!

bogdan1
bogdan1  •  23 Iulie 2021, 03:16
Postat de Nayrda Yahym pe 22 Iulie 2021, 23:34

Dacă cu o asemenea echipa ne-am chinuit nici nu vreau sa îmi imaginez ce va vi cu Craiova sau ce va in retur sincer nu avem fata de conference league iar in campionat dacă terminam in primele 4 este mai mult decât mulțumitor

Subscriu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close