INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  MEDIA

Directorul firmei care deține drepturile TV pentru Superliga: „Ar trebui să ne plătească pentru a transmite Conference League”

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, susține că posturile noastre ar trebui remunerate pentru a transmite meciurile din grupele Conference League.
Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, susține că posturile noastre ar trebui remunerate pentru a transmite meciurile din grupele Conference League.

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 13:59

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV pentru Superliga, susține că posturile noastre ar trebui remunerate pentru a transmite meciurile din grupele Conference League.

După 5 ani, România nu va avea nicio echipă în grupele cupelor europene. Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi au reprezentat țara noastră în această vară, toate părăsind însă competițiile continentale încă din preliminarii. 

Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „N-ai voie să nu-l iei la națională! Are mintea întunecată”
EURO 2024
Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „N-ai voie să nu-l iei la națională! Are mintea întunecată”

Orlando Nicoară cere ca posturile din România să fie plătite pentru a transmite Conference League

Mai în glumă, mai în serios, Nicoară a scris pe Facebook că posturile TV din România ar trebui plătite de către cei care vând drepturile ca duelurile din grupele Conference League să fie disponibile la noi în țară. O aluzie, cel mai probabil, la lipsa de interes pe care o prezintă a 3-a competiție europeană intercluburi ca importanță pentru telespectatori.

„Le-am transmis celor care vând drepturile că ar trebui să ne plătească pentru a transmite meciurile din grupele Conference League”, a scris Orlando pe Facebook. 

Anul trecut, meciurile din Conference League au fost transmise de Pro Arena. Stagiunea precedentă am avut două echipe în grupe, pe FCSB și pe CFR Cluj.

Tabloul complet al grupelor Conference League

  • Grupa A: Lille, Slovan Bratislava, Olimpia Ljubljana, Klaksvik
  • Grupa B: Gent, Maccabi Tel-Aviv, Zorya, Breidablik
  • Grupa C: Dinamo Zagreb, Viktoria Plzen, Astana, Ballkani
  • Grupa D: Brugge, Bodo/Glimt, Beșiktaș, Lugano
  • Grupa E: Alkamaar, Aston Villa, Legia Varșovia, Zrinjski Mostar
  • Grupa F: Ferencvaros, Fiorentina, Genk, Cukaricki
  • Grupa G: Frankfurt, PAOK, Helsinki, Aberdeen
  • Grupa H: Fenerbahce, Ludogorets, Spartak Trnava, Nordsjaelland

Mai multe articole de actualitate: 

Dorin Rotariu, aproape de revenirea în Liga 1: „Nu va merge la Dinamo!”
transfer
Dorin Rotariu, aproape de revenirea în Liga 1: „Nu va merge la Dinamo!”
Transferul la CSU Craiova al jucătorului cu aproape 300 de meciuri în Serie A, distrus în direct: „Cea mai mare țeapă!”
GSP LIVE
Transferul la CSU Craiova al jucătorului cu aproape 300 de meciuri în Serie A, distrus în direct: „Cea mai mare țeapă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
securinamo89
securinamo89  •  04 Septembrie 2023, 23:20

Nu știu cei de la UEFA ce competiții sa facă pentru a mai stoarce bani.Probabil vor mai face un Conference 2 ca să nu-și piardă votanții unde noi și alții care nu s-au calificat vor întra direct tin grupe.Va fi ca lozul ala în plic dai 3 lei și câștigi 1.

Hitech
Hitech  •  04 Septembrie 2023, 19:27
Postat de aeroportul.urziceni pe 04 Septembrie 2023, 14:38

de ce nu le televizezi tu? faceai super audienta si scoteai o gramada de bani iti dai seama.

Dacă nu ai aflat, GSP e un site de sport, nu de știri despre gigilá din Berceni mă nea caisă.

tictictic
tictictic  •  04 Septembrie 2023, 16:08

Orlando Nicoara traieste pe alta lume... Conform contractului, el a vandut la televiziuni drepturile de televizare ale meciurilor din Superliga de fotbal din Romania, bani din care o parte ii achita cluburilor participante; la randul lor, televiziunile care au cumparat isi recupereaza cheltuielile din audienta si din publicitate. N-are nicio legatura cu alte competitii de fotbal europene sau internationale. Conform reglementarilor FIFA si UEFA, televizarea meciurilor competitiilor internationale se negociaza direct intre cluburile implicate si televiziuni; n-are nicio treaba Orlando Nicoara in ciorba asta! Mai departe, de bun simt ar fi ca si in Supertliga romaneasca sa se intample la fel: fiecare club sa-si negocieze direct cu televiziunile drepturile de transmisie. Numai ca, in situatia asta, Steaua ar castiga 5 mil de euro pe sezon (in loc de 2 mil), in timp ce Poli Iasi (de ex) ar castiga 200 de mii de euro pe sezon (in loc de 1 mil astazi). P.S.: Steaua a facut de mult cerere la LPF sa-si vanda separat si pe cont propriu drepturile de televizare; s-a opus exact Orlando Nicoara...:)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează