INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB

Probleme pentru adversara FCSB-ului din Conference League » Titular de 17 ani în meciul de joi?

Nicolai Larsen, portarul lui Silkeborg, s-a accidentat și poate rata meciul cu FCSB / FOTO: imago
Nicolai Larsen, portarul lui Silkeborg, s-a accidentat și poate rata meciul cu FCSB / FOTO: imago

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 23:36 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 23:36

Silkeborg, adversara celor de la FCSB de joi seară, din grupele Conference League, a învins-o astăzi în campionat pe Horsens, scor 2-1. 

  • Silkeborg - FCSB, din runda cu numărul 3 a grupei B din Conference League, este programat joi, 6 octombrie, de la ora 19:45

Silkeborg a trecut cu 2-1 (1-0) de Horsens, în etapa a 11-a a Superligii interne, fiind pe locul 4 în prezent, la 3 puncte de liderul Randers, cu un meci mai puțin disputat. 

Clasă! Compagno a arătat cu FC Argeș de ce Gigi Becali a plătit pe el 1,5 milioane de euro
FCSB - FC Argeș
Clasă! Compagno a arătat cu FC Argeș de ce Gigi Becali a plătit pe el 1,5 milioane de euro

Kusk (37) a deschis scorul, iar Helenius (50) a dublat avantajul gazdelor din pasa lui Engel. Oaspeții au redus din diferență prin Jacobsen (69). Antrenorul Kent Nielsen a mizat pe N. Larsen (45+1 Andresen) - Sonne, Salquist, Felix, Engel - Thordarson (73 Gojani), Brink, Klinge (90 Ogessen) - Kusk (90 Kaalund), Helenius, Tengstedt (73 S. Jorgenssen). 

Portarul titular cu probleme! Intră un puști de 17 ani cu FCSB?!

Portarul titular al danezilor, Nicolai Larsen, 31 de ani, unul dintre jucătorii esențiali ai nordicilor, a părăsit terenul cu probleme medicale în finalul primei părți. Fotbalistul fusese integralist în toate confruntările de până ieri între buturile lui Silkeborg, ar fi o pierdere uriașă pentru gazde și un posibil avantaj pentru FCSB!

Larsen a fost înlocuit de către Kent Nielsen cu Aske Andresen, 17 ani, la prima sa apariție la seniori pentru Silkeborg! Andresen a fost învins în minutul 69 de către Jacobsen. În lotul lui Silkeborg se mai află și Oscar Hedvall (24 de ani), portar care nu a mai prins nici măcar foaia de joc în ultimele 3 săptămâni.

Fost jucător la mai multe echipe importante din țara sa, dar și la Guingamp, Larsen a apărat 16 meciuri în actuala ediție, primind 18 goluri. În 5 partide a menținut neatinse buturile porții sale. 

În primele două meciuri din grupele Conference League, FCSB a pierdut cu West Ham, scor 1-3, și a remizat cu Anderlecht, scor 0-0. Silkeborg nu are niciun punct în grupă, a pierdut cu Anderlecht, scor 0-1, și cu West Ham, scor 2-3. 

VIDEO CU GOLUL Andrea Compagno, gol de vârf veritabil în meciul cu FC Argeș

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Intenție de transfer anunțată înainte de FCSB - FC Argeș: „Îmi place foarte mult, mi l-aș dori din iarnă”

Discurs dur după succesul chinuit al formației lui Petrescu: „CFR Cluj e campioană fără să joace fotbal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează