INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

EXCLUSIV // UPDATE Problema s-a rezolvat » Fanii FCSB vor intra pe stadion!

Articol de , - Publicat miercuri, 03 august 2022 20:30 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 20:31

Dunajska Streda - FCSB | Mulți dintre fanii roș-albaștrilor deplasați special în Slovacia pentru prima manșă din turul III preliminar Conference League nu aveau bilete și nu știau cum și dacă vor putea intra pe stadion diseară. În cele din urmă, problema s-a rezolvat.

  • FCSB o înfruntă în deplasare pe Dunajska Streda din Slovacia în prima manșă a turului III preliminar Conference League. Partida este programată de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1.
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.
  • Dacă va trece de slovaci, FCSB o va întâlni în play-off pe câștigătoarea confruntării dintre Viking și Sligo Rovers.

Dunajska Streda - FCSB | UPDATE, ora 20:00. Toți fanii FCSB vor fi pe stadion!

Până la urmă, toți fanii români aflați în Slovacia au primit promisiunea că vor putea cumpăra bilete începând cu ora 19:00, ora locală, ora 20:00, ora României. Suporterii au început deja să intre în arena!

Dunajska Streda - FCSB | Știrea inițială: Casele de bilete nu sunt disponibile pentru fanii români

E gata! Tănase a trecut vizita medicală și semnează cu noua echipă
FCSB
E gata! Tănase a trecut vizita medicală și semnează cu noua echipă

Probleme în Slovacia pentru fanii FCSB. Ieri, la prânz, vânzarea tichetelor, desfășurată exclusiv online, a fost închisă, fiind cumpărate doar 150 de bilete din cele 700 disponibile. 

Reporterii GSP aflați în Slovacia au remarcat că mulți dintre românii veniți să o vadă pe FCSB nu au bilete, deși își anunță prezența la stadion. 

Sunt fani din România, Austria, Germania care nu pot cumpăra bilete de la case în alte părți ale stadionului, pentru că susținătorii gazdelor trebuie să aibă neapărat card de membru. Suporterii sperau ca astăzi să găsească tichete la case.

Problema s-a rezolvat » Fanii FCSB vor intra pe stadion!
Paza pregătită de slovaci pentru fanii FCSB / foto: GSP.ro

„N-am bilet, dar vom încerca să intrăm, să vedem cum”, a spus un fan FCSB venit din Germania în dialog cu reporterul GSP.

„Este o problemă, cei de la case spun că nu vând deocamdată pentru români, ne-au spus să mergem la alte case și să așteptăm informații suplimentare. Sperăm să intrăm la meci, de-asta am venit”, a precizat un alt microbist român.

FCSB și-a avertizat fanii

FCSB atrăgea de luni atenția în privința modului în care fanii echipei pot achiziționa bilete:

Informații importante pentru suporterii români! Suporterii români care doresc să susțină FCSB în meciul cu DAC 1904, de miercuri seară, își pot achiziționa bilete EXCLUSIV ONLINE, până marți, 2 august, la ora 12:00 (13:00 - ora României). 

ATENȚIE! Trebuie completate toate datele solicitate în formularul online (Nume, Prenume, Adresă, număr de telefon, adresă de email) pentru fiecare bilet în parte, altfel solicitarea dumneavoastră va fi respinsă de firma de ticketing slovacă. Astfel, în situația în care achiziționați mai multe bilete de pe un singur cont, rețineți faptul că trebuie să completați datele fiecărei persoane care va intra în posesia unui tichet. Societatea care comercializează biletele va răspunde pe email tuturor persoanelor care au nevoie de asistență. 

NU UITAȚI! Termenul limită pentru achiziția biletelor este marți, 2 august, ora 13:00 (ora României). Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

Comunicat FCSB

Cum văd slovacii dubla cu FCSB » Planul antrenorului pentru meciul din această seară
DUNAJSKA STREDA - FCSB
Cum văd slovacii dubla cu FCSB » Planul antrenorului pentru meciul din această seară
Semnal de alarmă tras înainte de Dunajska Streda - FCSB: „Ar fi un risc prea mare”
DUNAJSKA STREDA - FCSB
Semnal de alarmă tras înainte de Dunajska Streda - FCSB: „Ar fi un risc prea mare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Cili
Cili  •  04 August 2022, 10:26

Sa vezi galerie la cfr diseara ,maxim 2???? daca iau si bataie chiar face performanta danut,avand in vedere ce a facut anul trecut???? steaua are suporteri peste tot,s.a vazut si aseara,moo.yee csa????

robert161
robert161  •  03 August 2022, 22:26
Postat de msdr pe 03 August 2022, 20:33

Jalnic, nu sunt în stare sa și le ia online

Pentru cultura ta generală, nu au fost puse bilete online la vânzare pentru oaspeți

msdr
msdr  •  03 August 2022, 20:33

Jalnic, nu sunt în stare sa și le ia online

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close