INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu se plânge de adversarii din campionatul Greciei: „Încearcă să ne fure puncte prin acest mod”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 23:40 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 00:11

Răzvan Lucescu (54 de ani), antrenorul lui PAOK, e nemulțumit când joacă împotriva unor echipe care se apără în 90% din meci și speră la un joc deschis cu HJK Helsinki, în prima etapă a Conference League: „Avem o motivație incredibilă să intrăm în teren și să învingem”.

Răzvan Lucescu începe mâine parcursul din grupele Conference League cu o deplasare la Helsinki, unde PAOK va înfrunta pe fosta adversară a Farului din preliminarii. Antrenorul român e convins că în competițiile europene se joacă alt fotbal decât în campionatul Greciei.

„Aici majoritatea adversarilor încearcă să ne fure puncte parcând autobuzul în poartă. Se apără, se apără și iar se apără, 90 la sută din cât durează meciul numai asta fac. 

Echipa finlandeză adoptă însă alt stil și are 33 de meciuri jucate în acest sezon. Noi suntem abia la începutul stagiunii, dar avem o motivație incredibilă să intrăm în teren și să învingem. O victorie în startul grupelor ne-ar prinde bine pentru ce va urma", a spus Lucescu jr.

Adrian Păun n-a rezistat mult la Hapoel Beer-Sheva. Mijlocașul român a fost anunțat la noua echipă
TRANSFER
Adrian Păun n-a rezistat mult la Hapoel Beer-Sheva. Mijlocașul român a fost anunțat la noua echipă

Răzvan Lucescu: „Pentru mine contează mai mult timpul pentru reconstrucție"

Tehnicianul echipei din Salonic crede că liderul din Finlanda nu va avea o abordare defensivă a jocului: „Ne respectăm viitorul adversar care încearcă să-și păstreze titlul și să ofere un fotbal deschis, potrivit cu identitatea clubului. Noi suntem încă în faza de reconstrucție și avem evoluții alternante. Noii veniți au nevoie să se acomodeze.

Pentru mine contează timpul, pentru voi, jurnaliștii, contează rezultatele. Trebuie să combin calitățile individuale cu jocul de echipă și să avem continuitate, să omogenizăm echipa. Contez pe un grup de 20 de jucători și de aceea voi roti titularii, fiind angrenați pe două fronturi".

10meciuri jucate are PAOK în acest sezon, bilanțul fiind de șase victorii, trei remize și o înfrângere, golaveraj 18-4

Trebuie să dăm maximum în teren, meciul cu Helsinki nu are nicio legătură cu parcursul european anterior și cu meciurile de campionat. Trebuie să fim concetrați total la fiecare fază 
- Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

FOTO „Coșmarul” lui Dinamo de acum 18 ani e pe foaia de joc în Liga Campionilor!

Andre Oh NU! Portarul de 52 de milioane al lui Manchester United a gafat rușinos la Munchen

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  21 Septembrie 2023, 14:38

Ne-am obisnuit de zeci de ani ba chiar de milenii: "Aschia nu sare departe de trunchi." Numai ca deobicei nu e de bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează