INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  ȘAHTIOR KARAGANDY - FCSB

KARAGANDY - FCSB 2-2, 5-3 D. PEN. Reacția lui Gabi Balint după eliminarea FCSB-ului din Europa: „Mă așteptam la un moment ca ăsta”

Gabi Balint critică FCSB după eliminarea din Conference League
Gabi Balint critică FCSB după eliminarea din Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 19:34 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 00:14

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare).

  • Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, echipa nu a mai fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediție a cupelor europene. În urma acestei eliminări cu Karagandy, roș-albaștrii mai bifează un record negativ. Au ajuns la 4 sezoane consecutive fără calificare în grupele unei competiții europene.
  • Karagandy e pe locul 11 în campionatul intern, după 19 etape, cu 19 puncte. Șahtior e cotată de site-ul Transfermarkt la 6,85 milioane de euro. În comparație, FCSB valorează 32,8 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât adversara din Kazahstan.
  • Șahtior Karagandy va juca în faza următoare împotriva celor de la Kolos Kovalivka (Ucraina)

Gabi Balint, fost fotbalist la Steaua, a criticat dur echipa patronată de Gigi Becali după umilința de la Erevan, unde a fost eliminată de Șahtior Karagandy la loviturile de departajare.

„O echipă trebuie pregătită atât ofensiv cât și defensiv. Trebuie menținut grupul, ca antrenor trebuie să știi să te impui. Asta e o echipă de fotbal unde nu se întâmplă astfel de lucruri de ani de zile.

Ce să ne mai gândim că are de suferit fotbalul românesc? E o echipă aparte, nu trebuie să o asimilăm cu fotbalul românesc, dacă lucrurile se întâmplă altfel decât ar trebui. Sunt jucători talentați, dar nu există echipă. Mai ușor cu mândria la fotbaliștii români, nu mai există.

Mă așteptam să vină un moment ca ăsta, dar nu mă așteptam să se întâmple astăzi. FCSB, de la mijloc în sus, are câțiva jucători talentați, dar în defensivă e vraiște”, a sous Balint la emisiunea Liga Digisport.

FCSB, dezavantajată de schimbarea UEFA

FCSB a câștigat în tur, scor 1-0, cu Șahtior Karagandy, însă a evoluat modest în Armenia și a pierdut, la finalul primelor 90 de minute, cu 1-2. Golul doi marcat de kazahi a venit chiar în prelungiri, după o gafă comisă de Vucur. 

Așadar, 2-2 la general. Și prelungiri. Înainte de abolirea regulii, FCSB s-ar fi calificat în turul 3 datorită golurilor mai multe înscrise în deplasare. În contextul actual, duelul a intrat în prelungiri.

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a dat afară doi jucători după dezastrul cu Karagandy: „I-am zis lui MM, gata!”

Catastrofa de la Erevan » Nu se întâmplase niciodată cu Gigi Becali patron!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
450119938500939
Aurel Bogdan  •  29 Iulie 2021, 23:25

Asta este valoarea fotbalului Românesc , condus de ....... Precum și România !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează