INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CONFERENCE LEAGUE

Reghecampf, furios pe propriii jucători după eliminarea din Conference: „Dacă ratezi atâtea ocazii și iei asemenea goluri, nu meriți să te califici” » Ce i-a reproșat arbitrului

Laurențiu Reghecampf, furios pe propriii jucători după eliminarea din Conference/ Foto: Imago Images
Laurențiu Reghecampf, furios pe propriii jucători după eliminarea din Conference/ Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2022 12:36 / Actualizat vineri, 12 august 2022 13:08

Neftci Baku a pierdut în prelungiri la Viena, 0-2 în fața lui Rapid (după 2-1 în prima manșă), și a părăsit competiția în turul 3 preliminar. „Nu am făcut ceea ce plănuisem”, a răbufnit Laurențiu Reghecampf.

Dacă n-ar fi primit acel gol în prima manșă, târziu, în ultimele secunde ale prelungirilor, când avea 2-0 la Baku și stătea foarte bine, Neftci putea fi în play-off-ul Conference. Pentru că Rapid nu s-a putut desprinde decât în extra time la Viena. 1-0 în timpul regulamentar, 2-0 după 120 de minute. Cum azerii au învins doar cu 2-1 în tur, s-au calificat austriecii. 

Transfer pentru grupe! FCSB are pe listă jucătorul lunii în fotbalul românesc: „Suntem deschiși, dar 500.000 de euro e prea puțin”
FCSB
Transfer pentru grupe! FCSB are pe listă jucătorul lunii în fotbalul românesc: „Suntem deschiși, dar 500.000 de euro e prea puțin”

Laurențiu Reghecampf: „Nu se poate așa ceva!” 

Nu a ieșit așa cum se aștepta Reghecampf. „Am venit să câștigăm și aici”, anunța el miercuri, la o zi de retur. Nu a reușit. Altă înfrângere în deplasare, cu același scor, 0-2, ca la Limassol, în faza precedentă, numai că Neftci și-a luat revanșa față de Aris. Acest 0-2 de la Viena înseamnă sfârșit de drum european pentru alb-negri

La final, antrenorul era negru de supărare. Mai ales pe propriii jucători, care s-au întrecut în erori defensive și în ratări în fața porții adverse, dar și pe arbitrul norvegian Rohit Saggi, chiar dacă nu a vrut să comenteze prea mult prestația „centralului” nordic. 

Într-o conferință care a durat doar 7 minute și 50 de secunde, Reghe a fost aspru. „Mi-e foarte greu să vorbesc. Nu am făcut ceea ce plănuisem înaintea meciului. Am irosit prea multe ocazii și, din nou, am luat prea ușor golurile. Primul a fost... nici nu știu ce s-a întâmplat, dar nu se poate așa ceva”, a răbufnit tehnicianul. 

Laurențiu Reghecampf: „Am avut două situații unu contra unu cu portarul” 

Reghecampf nu a numit jucătorii care l-au nemulțumit, „câștigăm împreună, pierdem împreună”. 

A accentuat greșelile: „Dacă ratezi șanse atât de mari, meriți să pierzi. Rapid nu a avut ocaziile noastre. La 0-0, am scăpat unu contra unu cu portarul, la 1-0, încă o dată unu contra unu. Jocul lui Neftci nu a fost rău, ne-am creat suficiente situații de a marca, dar...”

Laurențiu Reghecampf: „Un arbitru care permite multe faulturi”

A repetat ceea ce afirmase înainte: „La acest nivel, dacă pierzi atâtea ocazii și iei asemenea goluri, nu meriți să treci mai departe”. 

Când un reporter azer i-a spus că „arbitrul a fost primul jucător al echipei austriece”, antrenorul l-a privit cu ochii mari și a gesticulat, ca și cum ar fi răspuns „cum am fi putut lupta în astfel de condiții?”, însă a spus: „Nu este treaba mea să discut despre arbitru. Voi vedeți, sunt oameni care analizează... Ce aș mai putea adăuga despre atitudinea unui arbitru care permite multe faulturi ale adversarilor, nu dă cartonaș galben și nu ia meciul în mână...”. 

Laurențiu Reghecampf a încheiat: „Să nu vorbim despre arbitru. Nu am fost învinși din cauza lui”.

VIDEO. Rezumatul meciului Rapid - Neftci (2-0)

Citește și:

Petrescu anunță „prețul corect” pentru Deac, dorit de Mutu la Rapid

Antrenorul lui Dunajska Streda, nemulțumit după eliminarea din Conference League: „Am fost echipa mai bună!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 August 2022, 13:11

Laur nu esti bun de nimik ...bine ca am scapat de tine ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează