INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

„Ofertă XXL”, de 18 milioane de euro, cu o zi înainte de FCSB - Nordsjaelland!

Ernest Nuamah, în centru // foto: Imago Images
Ernest Nuamah, în centru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 20:22 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 22:39

Stade Reims, locul 11 în sezonul trecut al campionatului francez, a oferit 18 milioane de euro pentru Ernest Nuamah, extrema de 19 ani de la Nordsjaelland care a pus pe jar mai multe cluburi europene importante. Adversara de joi a FCSB-ului a refuzat imediat propunerea.

Ernest Nuamah este unul dintre cei mai interesanți jucători sub 20 de ani care evoluează în Europa în acest moment. Pentru extrema dreapta de la Nordsjaelland, adversara celor de la FCSB din turul 3 preliminar al Conference League, abia ce a venit o ofertă din Ligue 1.

Steaua, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”
CSA STEAUA
Steaua, INTERZISĂ pe încă un stadion! Ședință de urgență după meciul cu Chindia + pe ce arenă au ajuns să joace acasă „militarii”

Ofertă de 18 milioane de euro pentru Ernest Nuamah, de la Nordsjaelland

Stade Reims, locul 11 sezonul trecut, a pus pe masă 18 milioane de euro pentru jucătorul ghanez al lui Nordsjaelland, propunere pe care danezii au respins-o de îndată!

„Reims a făcut o primă ofertă de 18 milioane de euro. Una XXL pentru un club ca Reims, care nu a fost însă suficient de mare pentru a-i convinge pe cei de la Nordsjaelland”, scrie publicația franceză Foot Mercato.

Sursa citată menționează că și PSG, campioana Franței, a făcut o primă ofertă pentru Nuamah, respinsă de asemenea de Nordsjaelland.

Pe urmele fotbalistului ghanez este și Ajax Amsterdam, care-l consideră pe Nuamah înlocuitorul perfect pentru Mohammed Kudus.

Rapid, puternic, mingicar: Ernest Nuamah este un coșmar pentru fundași

Autor a 15 goluri sezonul trecut, Nuamah a început și noua stagiune într-un mare fel. Are 4 goluri și o pasă decisivă în primele 3 partide din acest sezon, iar următoarea echipă pe care o va înfrunta este chiar vicecampioana României, FCSB, joi seara.

Ce anume îl transformă pe Nuamah într-un fotbalist atât de irezistibil? Ei bine, ghanezul deține toate calitățile necesare unei extreme de calitate în fotbalul de astăzi: are forță, viteză, stă bine pe picioare, driblează cu ușurință și poate finaliza cu ambele picioare, deși la bază este stângaci.

Este un adevărat fenomen iar statisticile stau mărturie: în primul său sezon plin la Nordsjaelland, la 19 ani proaspăt împliniți, a produs 25% dintre toate situațiile de gol pe care le-a avut vicecampioana!

„Ofertă XXL”, de 18 milioane de euro, cu o zi înainte de FCSB - Nordsjaelland!
Ernest Nuamah. Foto: Imago Images

Sezonul trecut, ghanezul a avut o medie de aproape 8 driblinguri încercate pe meci, a patra cea mai mare a campionatului, cu o rată de succes de 55%.

Nu degeaba specialiștii din fotbalul danez îl descriu drept „un talent imens, care cel mai probabil va deveni cel mai scump transfer din istoria campionatului”.

Mai multe știri de actualitate:

Toate meciurile echipelor românești din Conference League sunt la TV! Unde vedem Farul - Flora Tallinn, Sepsi - Aktobe și FCSB - Nordsjaelland

Situație paradoxală înainte de FCSB - Nordsjaelland » Danezii se tem de jucătorul de care Becali vrea să scape cu orice preț

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
vichart
vichart  •  11 August 2023, 21:58
Postat de albalbastru72 pe 10 August 2023, 01:39

18-0 le dau danezii zecesebeului.Mai bine nu va prezentati la meci si toata tara va rasufla usurata.

iarasi te-ai facut de rusine bah zeceule. zece ani are clona csu si fix 10 goluri v-am dat in 3 meciuri.ha ha ha

vichart
vichart  •  11 August 2023, 18:02
Postat de Ciprian_Birtea pe 11 August 2023, 03:27

Uite că a jucat!

si a facut-o excelent.

Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  11 August 2023, 03:29
Postat de nordsjaelland pe 09 August 2023, 22:45

Si pt Florinel? Nimic??

Pt. Florinel altă dată.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează