INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SCENOGRAFIE

VIDEO + FOTO Scenografie anti-UEFA în Conference League: „Câinii latră, caravana trece”

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 17:39 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 17:45

Galeria celor de la Legia Varșovia a afișat o scenografie impresionantă la meciul cu AZ Alkmaar, scor 2-0, cel care a asigurat calificarea polonezilor în play-off-ul pentru „optimile” Conference League.

Legia Varșovia are una dintre cele mai spectaculoase galerii din fotbalul european. Polonezii au demonstrat-o și joi seară, în timpului duelului cu AZ Alkmaar, ultimul din grupa E de Conference League.

FOTO. Galeria celor de la Legia, scenografie impresionantă în Conference League

FOTO: Imago
FOTO: Imago
FOTO: Imago
FOTO: Imago
+4 FOTO

Cei 27.369 de fani prezenți la meci au purtat-o pe Legia spre o victorie cu 2-0, reușitele fiind semnate de Ribeiro (34') și Kramer (81').

Galeria a pregătit și de această dată un moment special, o scenografie 3D de mari dimensiuni. Imaginea prezenta un suporter al formației din Varșovia. Acesta citea un ziar care titra: „Este timpul să o suspendăm pe Legia”. Răspunsul ultrașilor, afișat mai sus: „Câinii latră, caravana trece”.

Scenografia a fost luminată de zeci de torțe.

Suporterii celor de la Legia protestează de ani buni împotriva modului în care UEFA guvernează fotbalul. Gruparea din Polonia a strâns zeci de sancțiuni în acest interval. 

Tot ce trebuie să știi despre fazele eliminatorii din Conference League: 

  • Câștigătoarele de grupă, calificate direct în „optimi” sunt Lille, Maccabi Tel-Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK Salonic și Fenerbahce.
  • Echipele clasate pe locul 2 în grupele Conference League: Slovan Bratislava, Gent, Dinamo Zagreb, Bodo/Glimt, Legia Varșovia, Ferencvaros, Eintracht Frankfurt și Ludogorets;
  • Echipele clasate pe locul 3 în grupele Europa League: Olympiakos, Ajax, Betis, Sturm Graz, Royale Union SG, Maccabi Haifa, Servette și Molde.
  • Tragerea la sorți va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 15:00. Prima manșă a play-off-ului pentru optimi este programată pe 15 februarie 2024, returul o săptămână mai târziu, pe 22 februarie.
  • Tragerea la sorți pentru faza optimilor va avea loc pe 23 februarie, de la ora 14:00. Cele două manșe se joacă pe 7, respectiv 14 martie.
  • Finala ediției din acest an este pe 29 mai 2024, la Atena, pe Agia Sophia Stadium.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cu ei se bate Drăgușin să ajungă la Tottenham: doi jucători din Premier League și unul din Ligue 1

Xavi a răbufnit: „Primesc mesaje de parcă aș fi la funeralii, ca și cum mama mea sau tatăl meu ar fi murit” + Motivul incredibil pentru care i-a certat pe jurnaliști

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Tzunnny
Tzunnny  •  15 Decembrie 2023, 19:47

Acestia adevarati suporteri, nu petardele (mult spus) de la noi...

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  15 Decembrie 2023, 18:55

Galeria Legiei nu este numai "spectaculoasa", ci si violenta, iar Alkmaar este rusinea fotbalului batav, situandu-se pe locul 3 intr-o grupa destul de slaba!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează