INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA - SEPSI

EXCLUSIV Sepsi e deja cu gândul la CSKA Sofia » Liviu Ciobotariu și Adnan Aganovici analizează „dubla” pentru GSP: „Un adversar puternic”

Articol de , - Publicat duminica, 16 iulie 2023 12:40

CSKA Sofia este adversara celor de la Sepsi în turul 2 preliminar din Conference League. Meciul tur va avea loc pe 27 iulie, returul pe 3 august

Sepsi a câștigat Supercupa României în fața Farului, iar până la debutul în actualul sezon de Conference League mai are meciul de campionat cu FCU Craiova. Chiar și așa, covăsnenii sunt cu gândul la "dubla" de foc cu CSKA Sofia, reprezenta Bulgariei în această competiție.

Liviu Ciobotariu: „Ne va aștepta o partidă foarte dificilă”

„Întâlnim o echipă mare, de tradiție, puternică. O echipă care s-a luptat până în ultima etapă la câștigarea campionatului și o să fie foarte, foarte greu pentru noi. Important este să avem tot lotul disponibil pentru acest prim meci cu CSKA. Jucăm în deplasare prima dată și o să fie un joc complicat. După ce vom termina meciul cu FCU Craiova vom face și analiza lor și vom vedea cam ce șanse avem", spune antrenorul Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a văzut-o deja la lucru pe adversara de săptămâna viitoare: 

„Un adversar puternic și chiar am văzut două meciuri de-ale lor. O vom lua pas cu pas. După meciul cu Craiova ne vom ocupa mai atent despre acest joc. Este clar că au un buget foarte mare și sunt un brand! Au foarte mulți suporteri, o echipă care investește foarte mult și ne va aștepta o partidă foarte dificilă", a spus Ciobotariu.

Adnan Aganovici: „Să facem un meci mare acolo!”

Duelul a fost analizat și de unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Sepsi, mijlocașul Adnan Aganovici. 

„O să fie un meci greu pentru că au o echipă destul de bună! Au pierdut campionatul în ultimele etape cu Ludogoreț și o să fie foarte greu. E bine că vom juca în deplasare primul meci, pentru că avem șansele noastre la Sfântu Gheorghe. Sper să facem un meci mare acolo! E important să nu pierdem acel meci”, spune acesta.

Întrebat de milioanele investite pe transferuri, Aganovici a declarat pentru GSP: 

"Spune că vor ceva de la sezonul ăsta. Când se investește mult s-ar putea să nu fie omogeni și sper să-i prindem așa. Să avem noi ziua bună și să venim cu un rezultat bun acasă. E foarte important să rămânem compacți în ambele meciuri și să fim echipa care e greu de desfăcut. Meciurile de europene faza defensivă va conta mult. Trebuie să fim compacți și vom scoate un rezultat bun". 

Citește și:

Sepsi abia așteaptă duelul cu CSKA Sofia din Europa: „O adversară puternică, dar nu imposibilă” + cotele caselor de pariuri
CSKA - SEPSI
Sepsi abia așteaptă duelul cu CSKA Sofia din Europa: „O adversară puternică, dar nu imposibilă” + cotele caselor de pariuri
Acuzații grave după Rapid - Sepsi: „Viciere de rezultat! E clar, dar nu putem dovedi acest lucru”
Rapid - Sepsi
Acuzații grave după Rapid - Sepsi: „Viciere de rezultat! E clar, dar nu putem dovedi acest lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează