INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SLAVIA - CFR CLUJ 0-1

Panduru nu și-a putut imagina că CFR poate câștiga cu Slavia Praga: „Nu credeam niciodată”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 07:05 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 07:22

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional și în prezent analist TV, s-a arătat extrem de surprins de victoria lui CFR Cluj cu Slavia Praga, scor 1-0, în deplasare.

Panduru pune rezultatul pe seama apărării și a tacticii perfecte a lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu, euforic după victoria din Praga: „Cred că doar noi și Barcelona am câștigat aici”
SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 0-1
Dan Petrescu, euforic după victoria din Praga: „Cred că doar noi și Barcelona am câștigat aici”

Panduru: „Nu mă așteptam niciodată ca CFR să bată la Praga”

„Nu credeam niciodată că CFR poate să bată, mă gândeam la 0-0, 1-1, pentru că Slavia e o echipă care joacă bine, iar CFR m-am gândit că se duce să se apere.

Dintr-o centrare, care nu ştiu dacă a fost centrare, că a dat Roger pe jos, intră mingea în poartă. E meritul CFR-ului, care cu apărarea asta a fost beton armat.

De unde jucai cu patru pe fund, pe apărare deveanu cu şase pe fund. Cred că datorită tacticii, care a fost bună, CFR şi Petrescu reuşesc”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Dan Petrescu, după Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: „O jumătate de minune”

„Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc. Am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat.

În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona o dată. La Slavia acasă nu câștigi, și ați văzut de ce. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic.

A fost un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face sau nu să intrăm și noi în calcule pentru calificare”, a declarat Dan Petrescu, potrivit sport.ro.

Citește și:

Bonus important pentru CFR Cluj » Câți bani încasează după victoria cu Slavia Praga

Cristi Balaj, după victoria mare obținută de CFR Cluj: „Stilul Petrescu dă roade, dar n-am mai avut putere să mă uit la final”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tomaescu
tomaescu  •  07 Octombrie 2022, 11:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  07 Octombrie 2022, 11:12

Pandurelu,uiți un lucru!La CFR antrenor e Dan Petrescu,nu pseudoantrenorul Dică,din păcate.Si ăsta,cănd se ambiționează,poate orice cu un minim de jucători decenți,care sa înțeleagă ce le cere.Si a mai uitat Pandurelu ca SuperDan nu este nici măcar de nivelul prietenului tău Reghe.E SuperDan!

irr78
irr78  •  07 Octombrie 2022, 08:06

Ne doare la bascheti de ce credea asta despre campioma Romaniei,ultimele 5 editii,detinatoarea de recordul de pct pt echipele romanesti atat pt UCL-12 pct cat si pt EL-14 pct.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează