INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT 0-0

Pieton cu banderolă! Prestație îngrijorătoare a lui Tavi Popescu în meciul cu Anderlecht

Tavi (dreapta) traversează o prelungită eclipsă de formă
FOTO Raed Krishan
Tavi (dreapta) traversează o prelungită eclipsă de formă FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 19:09 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 23:14

Gazeta l-a monitorizat pe Tavi Popescu în meciul cu Anderlecht, iar decarul lui FCSB a avut momente când, pur și simplu, s-a plimbat pe teren. Între minutele 62 și 70 nu a atins niciodată mingea

Octavian Popescu (19 ani), perla pe care Becali visează să încaseze 50 de milioane de euro, a fost ca și inexistent în partida de joi cu Anderlecht (0-0). Titularizat pe postul său de bază, cel de extremă stângă, așa cum a ordonat patronul, și uns căpitan, decarul lui FCSB s-a întâlnit foarte rar cu mingea. 

De altfel, Tavi a avut al treilea cel mai slab index InStat dintre titularii lui Dică, 216. Doar Rusu și Miculescu au fost sub el, cu 174, respectiv 206. Cel mai bun index InStat l-a primit Olaru (271), urmat de Tamm (264) și de Edjouma (258).

Mircea Lucescu, discurs furibund după meciurile celor de la FCSB și CFR în Conference League: „Apare cortina de fier în fotbalul european! Echipele mici primesc firimituri”
UCRAINA
Mircea Lucescu, discurs furibund după meciurile celor de la FCSB și CFR în Conference League: „Apare cortina de fier în fotbalul european! Echipele mici primesc firimituri”

Revenind la Popescu, acesta a trecut prin perioade când a fost dat, efectiv, dispărut din joc. Decarul a avut un pasaj de 6 minute în care nu a pus deloc piciorul pe minge. S-a întâmplat în repriza secundă, între minutele 62 și 70, interval în care jocul a fost întrerupt două minute pentru accidentarea lui Pantea.

Practic, în acest tunel, Tavi a arătat precum un pieton, mai mult s-a plimbat pe teren decât a alergat. A avut o singură tentativă de demarcare, neînțeleasă de posesorul balonului, a făcut un fault, într-un soi de presing de întâmpinare, și a coborât de câteva ori în jumătatea proprie. Cel mult în "3 pe 4".

Prea stingher

Tavi a părut de multe ori stinger. Nici el nu s-a arătat prea mult la primire, dar nici colegii nu l-au prea căutat. La un corner, în minutul 67, Tavi s-a apropiat agale de colțul terenului pentru un "doi contra unu", dar Cordea nu l-a băgat în seamă și a centrat direct în careu. Tavi Popescu a atins din nou mingea la 55 de secunde după intrarea lui Radunovici, în locul accidentatului Pantea.

Cu toate astea, extrema stângă a avut o șansă mare de gol, în minutul 78, însă Cordea i-a pasat prea tare în fața porții și n-a ajuns la minge.

"Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos" 
Gabi Balint, la DigiSport

Cifrele lui Tavi Popescu în partida cu Anderlecht

Index InStat216
Șuturi2
Faulturi comise2
Faulturi suferite3
Pase24 (75% reușite)
Centrări0
Mingi pierdute12
Mingi recuperate3
Dueluri23 (35% câștigate)
Driblinguri4 (50% reușite)
Alunecări4 (50% soldate cu deposedări)

FCSB - Anderlecht 0-0 / Andrei Cordea: „Nu este un rezultat rău. Păcat că nu avem VAR în Conference League”

Un jucător de la FCSB poate reveni la națională după un an și jumătate! Profită de accidentările din lotul lui Edi Iordănescu
Liga Națiunilor
Un jucător de la FCSB poate reveni la națională după un an și jumătate! Profită de accidentările din lotul lui Edi Iordănescu
Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Mi-am dat seama că am greșit! Nu trebuia să judec cu sufletul”
PRIETENII LUI OVIDIU
Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Mi-am dat seama că am greșit! Nu trebuia să judec cu sufletul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
rumunek
rumunek  •  17 Septembrie 2022, 11:55

Bravo, in sfârșit un articol despre realitate. Cineva care a văzut meciul de pe stadion putea să observe aceleași plimbări și fără InStat, chiar nefiind specialist. Iar banderola aia e o glumă proastă, poate chiar ea îl transformă intr-un stingher in cadrul echipei. Puștiul nu mai are ambiția aia să arate, să dribleze, nici măcar la arbitru nu mai țipă, iar toate driblingurile lui merg nu spre poartă, ci in direcția opusă.

paolo15
paolo15  •  17 Septembrie 2022, 07:45
Postat de aius pe 16 Septembrie 2022, 20:32

*** l-ati facut vedeta,acum dati cu el de pamant,pai e frumos mai gesepeilor?!

Vezi de prazu' tău!

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Septembrie 2022, 07:29
Postat de John_Doe pe 16 Septembrie 2022, 20:14

Tavi a jucat chiar bine.

La ce nuntă?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează