INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DECIZIE

Tottenham, eliminată din Europa Conference League după decizia UEFA! Meciul cu Rennes, pierdut la „masa verde”

Antonio Conte, antrenor Tottenham // foto: Guliver/gettyimages
Antonio Conte, antrenor Tottenham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 13:45 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 13:54

Tottenham a pierdut la „masa verde” meciul cu Rennes din Europa Conference League, pe care nu l-a putut juca din cauza infectărilor cu COVID-19, și părăsește astfel competiția încă din faza grupelor!

UEFA a anunțat astăzi că meciul dintre Tottenham și Rennes, care ar fi trebuit să aibă loc pe 9 decembrie, nu se va mai juca.

Meciul nu a putut fi jucat la data stabilită inițial din cauza numărului mare de fotbaliști și membri ai staff-ului tehnic de la Tottenham care erau infectați cu COVID-19.

Scandal în Premier! Klopp, furios la final, a urlat la „central”: „Tu ești singurul arbitru cu care am o problemă!”. Contraatacul lui Conte
Tottenham - Liverpool 2-2
Scandal în Premier! Klopp, furios la final, a urlat la „central”: „Tu ești singurul arbitru cu care am o problemă!”. Contraatacul lui Conte

UEFA a stabilit: Tottenham pierde la „masa verde” cu Rennes și părăsește Europa Conference League 

Între timp, UEFA a judecat cazul și a declarat meciul „abandonat” de Tottenham. Ca atare, trupa londoneză pierde cu 0-3 și încheie grupa G din Europa Conference League pe locul 3, cu doar 7 puncte. Rennes, cu 14 puncte odată cu cele 3 adăugate prin decizia UEFA, a încheiat grupa pe locul 1, iar Vitesse, cu 10 puncte, pe 2.

Suntem dezamăgiți de decizia Corpului de Apel al UEFA și de refuzul de a acorda mai mult timp pentru ca meciul să fie reprogramat. Trebuie să acceptăm această decizie, totuși, astfel că acum ne mutăm atenția către competițiile în care încă participăm”, a fost reacția oficială din partea clubului londonez, potrivit BBC.

Numeroasele cazuri de COVID-19 din sânul echipei au făcut ca centrul de antrenament al clubului să fie închis temporar, iar meciurile cu Brighton și Leicester din Premier League să fie amânate.

În barajul pentru optimile de finală, Vitesse va juca cu Rapid Viena.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Tuchel protestează, după ce liga a forțat-o pe Chelsea să joace în ciuda focarului de COVID: „Suntem dezamăgiți și furioși”

Vincent Kompany e la pământ: „Tot meciul ne-au făcut «maimuțe»!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează