INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - HAPOEL BEER-SHEVA 1-1

EXCLUSIV Sorin Cârțu, dărâmat după turul cu Beer-Sheva: „Abia am dormit. Cum să nu te enervezi?” » Papp, „taxat” din nou

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CS Universitatea
Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CS Universitatea

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 11:26 / Actualizat vineri, 19 august 2022 12:51

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CS Universitatea, a dezvăluit că a dormit foarte puțin noaptea trecută, după 1-1 cu Hapoel Beer-Sheva în play-off-ul Conference League. 

Eliminarea lui Papp l-a înfuriat atât de tare pe Sorin Cârțu încât președintele Craiovei a părăsit loja unde a stat în prima parte și a mers să vorbească cu Papp. Ulterior a avut parte de o noapte albă. 

Nicolae Dică, „taxat” pentru discursul de la finalul partidei cu Viking: „Nu trebuie să ne ascundem de adevăr”
FCSB - Viking 1-2
Nicolae Dică, „taxat” pentru discursul de la finalul partidei cu Viking: „Nu trebuie să ne ascundem de adevăr”

Sorin Cârțu, dărâmat după FCSB - Viking: „Cum să nu te enervezi?”

„Vin după o noapte fără somn. Am dormit mai greu, cu atâția nervi...

La pauză m-am mutat în altă zonă. Am ieșit ca să reduc din presiune. Am stat 4-5 minute mai departe de anturaj, de zona inițială, apoi am revenit. Cum să nu te enervezi?! De 9 ani așteptăm un moment de tipul ăsta și nu putem să fim concentrați în fiecare secundă la două meciuri?

Se poate să faci așa ceva? E jucător de 33 de ani, trebuia să evite (n.r. - se referă la Paul Papp). De asta ești aici, să dai o liniște comportamentului defensiv, nu să tremurăm că poate faci vreo prostie.

Vom analiza. Știți cum este cu jucătorii sub contract, fac gălăgie că n-ai voie să acționezi asupra lor. Dar el poate acționa asupra echipei prin ceea ce face, să prejudicieze clubul și interesul nostru?

Am intrat la vestiar imediat după ce a făcut prostia aia. Ce să discut cu el? Mi-a zis că nu i-a făcut nimic, că doar l-a împins. Dar nu ai voie să cazi în capcană”, a declarat Cârțu la GSP Live. 

Sorin Cârțu: „Avem speranțe pentru retur”

Privind către returul de joia viitoare, Cârțu anticipează un meci extrem de dificil. 

„Speranțe sunt pentru retur. Și aseară, dacă am fi câștigat, tot se juca partida retur cu șanse. Vom juca pe un stadion cu 16.000 de locuri, dintre care 12.000 sunt rezervate abonaților. Va fi o presiune fantastică.

Chiar dacă au lăsat acea impresie că putem trece facil de ei în prima jumătate de oră, mi s-a părut o echipă tehnică, cu tehnicitate, foarte bună în regim de viteză și control bun al balonului, posesie bună. Ne va fi greu.

Este egalitate, nu avem un dezavantaj, dar va fi foarte, foarte, foarte dificil acolo”, a afirmat Cârțu. 

Ar fi fost o diferență mare dacă jucam la Craiova, din toate punctele de vedere. Nu vreau să dezvolt situația, s-a întâmplat și nu avem ce face. Trebuie să ne adaptăm.

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Lucian Goian: „Gest care o poate costa calificarea pe Craiova”

Gestul lui Paul Papp a fost analizat și de fostul fundaș Lucian Goian. Acesta a declarat la GSP Live:

„Papp e un jucător cu experiență, care a jucat și în străinătate. Nu ai voie... Am văzut că toată lumea a sărit la gâtul lui. Sunt sigur că acum regretă și nu înțeleg cum a putut să facă așa ceva. 

Măcar dacă îl luai pe teren, dacă făceai un fault în favoarea echipei mai înțelegeam, dar așa, pe tunel, e destul de ciudat. Nu am mai văzut așa ceva.

Arbitrii erau pe aproape și l-au văzut. Nu ai voie să faci asta în momentul în care ai experiență. Vrei să plătești o poliță? O plătești pe teren, e mai mare satisfacția pe teren.

Un gest care poate să coste o calificare așteptată de foarte mulți ani de Craiova. Se întâmplă de foarte multe ori în fotbal să faci gesturi necugetate”.

Mai multe știri din Conference League: 

Dan Petrescu, fericit cu egalul scos de CFR: „A fost un rezultat corect” + De ce se teme înaintea returului: „E o problemă pentru noi”

Nicolae Dică, „taxat” pentru discursul de la finalul partidei cu Viking: „Nu trebuie să ne ascundem de adevăr”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  19 August 2022, 20:44
Postat de ortega pe 19 August 2022, 13:15

Cârțu este una dintre cele mai mari mizerii din fotbalul românesc . Pe același calapod cu Nașu și Corleone brutarul ...

Bai orteza…..Sorin Cârțu e simbol pentru fotbalul romanesc… tu in schimb….ti-au ramas coji de semințe intre dinti…schimba șlapii!!!

dandana
dandana  •  19 August 2022, 19:46

Domnule Cîrțu lasă băiatul să-și facă treaba. Probabil a fost provocat, apoi a fost văzut doar el. Tu dragule adui jucători de calitate, de 3 ani urăm fani ca trebuie un mijlocași bun, de 3 ani va bateți joc de noi și doar vorbiți la tv. Ar trebui sa va țineți gura și sa faceți mai multe. Sa ma ierte Dumnezeu, dar cred căci cu timpul urăsc ce am idilat cândva. Asta ai făcut tu, nu trece zi de la Dumnezeu sa spui numai baliverne. Va luați de jucători ca Becali. Dar cine dracu sunteți voi? Este pap de vină ca este nervos ca nu dați gol? Este pap de vină ca nu aduceți un mijlocași, dar băgați vrăjeală că măriți bugetul. Bai sunt 3 ani de când a plecat Cicâldău și nu ați adus nimic bun. Voi conducerea va bateți joc de acest club, nu acest jucător care și-a vărsat furia din neputință. Neputință de a da gol, sa nu uitam ca pap ne-a adus multe victorii. Ok ii dați amendă, dar tăceți dracu ca nu sunteți Becali. Distrugeți jucători pentru ca au fost furioși, și de vină sunteți și voi ca nu ați observat ca este furios, și-l schimbați imediat. Va vărsați toți furia pe neputință, pe prostia în care s-a afundat acest club. Craiova în ultimul Timp a dat triplumai mult decât a adus jucători. Nu credeți că sunt frustrați și va vărsați vina pe un jucător când adevărați vinovați sunteți voi cei din club ca nu aduceți jucători de calitate, dar nici să-i odihniți pe aceștia. Ii distrugeți dacă-i țineți așa. Aduceți 2 mijlocași de construcție mai repede!

fcklu2
fcklu2  •  19 August 2022, 18:01

lasa dormitu', si fa rost de alt fundas central! Si de un mijlocas de creatie cu experienta! Nu mai spun ca l-ai scapat din mina pe Gustavo (care dadea goluri si facea jocul de atac) si l-ai adus pe Hanca, care nu face NIMIC

Vezi toate comentariile (7)
Comentează