INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - OLIMPIA LJUBLJANA

VIDEO Viktor Orban, premierul Ungariei, a apărut cu fularul lui Sepsi la gât și a fost aplaudat de întreg stadionul » SPP-ul i-a controlat până și pe jurnaliști!

Viktor Orban, cu fularul la gât / Sursă foto: Iosif Popescu (GSP) +19   FOTO
Viktor Orban, cu fularul la gât / Sursă foto: Iosif Popescu (GSP)

Articol de , - Publicat vineri, 22 iulie 2022 09:11 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 09:20

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a fost invitatul de marcă de la duelul din Conference League dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana, scor 3-1.  Cu fularul covăsnenilor la gât, oficialul maghiar a fost întâmpinat la intrarea în stadion de Laszlo Diosegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe.

Apariția lui Viktor Orban pe stadionul din Sfântu Gheorghe a provocat o agitație specifică unei vizite oficiale. Reprezentanții SPP-ului și-au făcut apariția inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video și aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniștii le-au cerut cameramanilor care îl filmau pe politician să le arate întreg conținutul aparaturii, transmit reporterii Gazetei la meciul din turul II al Conference League. 

Intrat în stadion, Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenți pe stadion. La meci și-a făcut apariția și Eduard Novak, ministrul Sportului din România.

Sepsi l-a susținut pe Viktor Orban la alegerile din primăvară

În luna aprilie, înaintea alegerilor din Ungaria, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a recunoscut că speră ca partidul lui Viktor Orban să triumfe, ceea ce avea să se și întâmple. 

„Așa este, îl susținem, dar nu ne implicăm direct. E normal să ne dorim ca partidul dânsului să ia un nou mandat, mai ales că ajutorul primit de acolo pentru infrastructură nu poate fi negat”.

VIDEO Marco Rossi, selecționerul Ungariei, a venit la Sfântu Gheorghe pentru meciul Sepsi - Olimpija Ljubljana

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Gafe în lanț la FCSB: 4 vinovați la golul înscris de Saburtalo » Unul dintre ei a fost scos la pauză

Imaginea-surpriză de pe stadionul lui Saburtalo postată de MM Stoica înaintea meciului: „Ne mai și împăcăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
dragdim
dragdim  •  22 Iulie 2022, 14:45

Ajutați mult sau puțin de guvernul maghiar( lucru făcut de ei in toate țările vecine unde sprijină sportul), Sepsi este un model de seriozitate și profesionalism pentru fotbalul românesc. Ca sa nu mai vorbim de jucătorii din lot unde mai toți sunt escu și anu. Cât despre vizibilitatea din media, se supăra degeaba. In România dacă nu e scandal și senzațional ajungi pe ultima pagina. Succes in continuare! Poate in al 12-lea ceas o sa și învățam ceva de la ei și in loc să îi dam afara din țara vom încerca sa îi consideram romani de etnie maghiara.

Aerolf
Aerolf  •  22 Iulie 2022, 11:48

Felicitări lui Victor Orban . Succes Sepsi . Vine și soarele pe str voastră.

alexalex
alexalex  •  22 Iulie 2022, 11:35

Asta cu auristii... se potrivește fix celor care neavând argumente aruncă cu sintagme neacoperite, eu am comentat fix prestația guvernului maghiar prin comparație cu al nostru in ultimii ani, si dacă ai citi si altceva in afară de editorialele numaratorilor de cornere ai vedea diferența intre Romania si Ungaria la capitole gen infrastructura, investiții,fonduri europene etc si asta folosind pagina Uniunii Europene, acu dacă pt tine asta înseamnă ca sunt aurist, din galerie etc...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează