INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

VOCILE GAZETEI CFR Cluj - Lazio, comentat LIVE de Cristian Geambașu, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu

CFR Cluj - Lazio, comentat pe GSP de Cristian Geambașu, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu
CFR Cluj - Lazio, comentat pe GSP de Cristian Geambașu, Remus Răureanu și Aurelian Botezatu

Articol de , , - Publicat joi, 23 februarie 2023 21:47 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 21:48

CFR Cluj - Lazio, returul din „șaisprezecimile” Conference League, a fost comentat LIVE pe GSP.RO de Cristian Geambașu (editorialist GSP), Remus Răureanu (reporter special GSP) și Aurelian Botezatu (reporter GSP). Mai jos poți citi opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză și de la final.

CFR Cluj - Lazio 0-0. Final:

Cristian Geambașu: „Lazio a schimbat viteza în repriza a doua. Urmarea, un festival de intervenții eroice ale lui Scuffet. Șuturile lui Luis Alberto au precedat cascada de ocazii la aceeași fază ale lui Vecino, care s-a încăpățânat să ia la țintă și capul portarului CFR-ului. Mai înainte, tot Krasniqi a fost periculos în fața portarului lazial Maximiano. Muhar a rezolvat cazul luând al doilea cartonaș galben. 

Situație fix pe dos față de meciul de la Roma, de data asta cu oamenii lui Sarri în superioritate pentru 15 minute, nu în inferioritate 75. Paradoxul nu a ajutat-o pe CFR pentru că nu ai cum să bați echipa de pe locul 5 din Serie A aruncând în luptă un jucător de 40 de ani. Respect Hoban, dar senectutea are alte virtuți, nu competiționale! S-a calificat Lazio cu economie de mijloace și cu ascendentul unui campionat de alt nivel. Și cu descendentul atitudinii defetiste a lui Petrescu, care a jucat ca un pokerist disperat operând 3 schimbări ofensive în ultimele 10 minute. Și era să îi iasă cu nouarul Yeboah”

Remus Răureanu: „CFR a jucat slab în aceste doua meciuri cu Lazio, dacă o comparăm cu formația italiană, asa cum e firesc sa procedăm. Dacă raportăm prestația Clujului la nivelul obișnuit, știut din fotbalul românesc, campioana s-a comportat decent în întâlnirile cu Lazio. 

Să nu uitam ușor că ne-au eliminat în anii recenți armeni, gruzini, albanezi, că FCSB a luat zece goluri de la niște danezi mediocri! Scuffet, un portar pe care italienii îl alintau «noul Buffon» atunci când Udinese l-a promovat în Serie A de mic, ar fi titular în națională dacă ar avea cetățenia română”

Aurelian Botezatu: „Primăvara europeană a CFR-ului s-a încheiat în iarnă. Campioana noastră a arătat mult mai bine în Gruia decât pe «Olimpico», însă fotbalul e pe goluri. Când au avut ocazia și puteau egala scorul din prima manșă, alor noștri li s-au împleticit picioarele și n-au reușit să cadreze nici măcar un balon! 

E adevărat, nici Lazio n-a reușit să înscrie, dar când a apăsat pe accelerație a fost deranj mare în careul lui Scuffet. Rămânem doar cu satisfacția unei ieșiri cât de cât onorabile din scenă, dar cu marele regret că la Roma am intrat pe teren, din start, cu capul plecat

CFR Cluj - Lazio 0-0. La pauză: 

Cristian Geambașu:Mai bine decât la Roma, altă atitudine. Măcar de rușinea publicului. Plus că, din fericire, jucătorii par să nu asculte discursurile defetiste ale lui Dan Petrescu în limba română, ci doar pe cele în italiană. 

Deac e activ, Muhar și Cvek sunt riguroși, Krasniqi are o ocazie uriașă, îl tăvălește un pic pe Casale, dar nu are piciorul stâng decât pentru sprijin. Lazio a venit la Cluj să facă economie de efort, dar Luis Alberto și Basici ratează, în vreme ce Immobile nu produce decât un luft caraghios și o simulare în careu care îi aduce un cartonaș galben. Sarri, care iar l-a salutat rece pe Petrescu, notează ceva de zor. Poate aflăm ce până la final”

Remus Răureanu: „Krasniqi a ratat ocazia-cadou pe care a primit-o de la apărătorii lui Lazio. Sarri e un adept al stilului pe care Guardiola l-a împus în fotbal și ilustrează și el, la fel ca alți imitatori ai catalanului, care sunt efectele adverse ale acestui tip de fotbal. 

Atunci când fundașii se cred prea tehnici și caută «no look pass» aproape de poarta proprie rezultă ocazii pentru adversari. CFR a fost o echipa curajoasa în prima parte. Arme suficiente ca să răzbată tot nu pare sa aibă, dar și cu un pic de noroc e posibil ca vișiniii să marcheze o dată și să reaprindă speranțe pe care le stinsese aproape de tot Lazio la Roma”

Aurelian Botezatu:CFR arată mai bine ca la Roma. Însă pentru o minune e nevoie de mai mult tupeu, de mai multă răutate. Clujenii au avut o singură ocazie, și aceea cadou, de la Casale, italienii, două. Inspirat presingul cu care jucătorii lui Dan Petrescu au căutat în mai multe rânduri să «taie» din fașă construcția lazialilor, rămâne de văzut cât îi vor ține bateriile să-i preseze așa și după reluare”

CFR Cluj - Lazio. Înainte de meci:

Cristian Geambașu:Dan Petrescu are un meci. Meciul lui Petrescu nu este cu Lazio, ci cu reporterii la conferințele de presă. Acolo DP joacă pe atac, cu talpa înainte. CFR pornește dezavantajată cu Lazio pentru că lipsesc Boateng și Yuri, doi titulari importanți, șuieră antrenorul. În schimb, adaugă el, Lazio are toate pentru că lipsește o rezervă. 

Unul pe nume Pedro. Sigur că Dănuț i-a mai pierdut pe drum pe Milinkovic-Savic și pe un anume Romagnoli, fost căpitan la Milan, dar ce mai contează. Tactica? Mai întrebați? Dar să vedem, poate ne surprinde. Deac, Krasniqi, Muhar și Cvek pot furniza mingi către Janga și Malele. Dacă au și libertatea să o facă. Și ne întoarcem la antrenor”

Remus Răureanu: „Lazio folosește șase titulari obișnuiți, după ce în turul de pe Olimpico a avut din start chiar mai mulți oameni de bază. Dacă Sarri își asumă ca lotul lui să acumuleze oboseală și să fie afectat în campionatul în care luptă pentru un loc în Top 4, aceasta e o dovadă că pentru italieni e important să continue parcursul din Conference. 

CFR ar trebui să lupte măcar ca să anuleze impresia pe care a lăsat-o pe Olimpico, chiar de nu va izbuti să se califice. În Italia, lazialii au arătat ca niște fotbaliști dintr-o altă specie. Și ei au «tot două mâini, două picioare», doar că ai noștri au jucat ca și cum picioarele le-ar fi avut legate”

Aurelian Botezatu: „Dan Petrescu forțează o minune, la al 100-lea meci european al CFR-ului. Dacă-i iese, jos pălăria! Chiar ar fi o minune, după cum a arătat desfășurarea primei manșe. Cu Lazio învingătoare fără cine stie ce emoții, deși a jucat 75 de minute în inferioritate numerică”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  24 Februarie 2023, 10:10
Postat de yellowstone_vs pe 24 Februarie 2023, 00:37

mironica ala se bucura ca ii scot italienii pe cei de la CFR ....nu am vazut asa comentator

Turmeric... se bucura pentru ca castiga nornalul .. un amarat de sut pe poarta sa nu aveti ? In 2 meciuri .. dintre care unul in superioritate .... pffff ... campioana romaniei ... btw .. a fost accidentat István Kovács ? Sa vazut ca lipseste la cfr .. :)))

ceglumabuna
ceglumabuna  •  24 Februarie 2023, 10:05
Postat de Lapis pe 24 Februarie 2023, 00:01

Neah, nici una nici alta sincer. FCSB nu facea nimic si daca lua campionatul in ultimii ani. E greu când nea Gigi vrea să fie antrenor, preparator fizic, tehnician și dacă e posibil jucător. Practic șeful clubului vrea să fie tot și toate fără să fie deranjat. Well, a reușit. Nema campionat, o cupă a României acum 2 ani sau 3 și in rest în Europa când bine când prost. Dar nici că îmi pasă cine ia acest campionat. Campioana începe din primul tur pre-eliminar al UCL ( nush ce sa fac. Să plang sau să rad la cat de stupid sună). Restul Conference, nici macar Europa League nu mai prindem. Pe mine asta mă interesează. Lasă tu trecutul în pace. A fost frumos atunci dar ce facem acum, căci acum e si el important. Așa că hai te rog să felicităm CFR-ul pt ce a reușit in Conference sezonul ăsta și să mergem mai departe. Nu a joacă Dan un fotbal mai interesant și plăcut de vizionat dar mno măcar in partida asta cu Lazio apărarea sa ținut bine. Atacul nimic. A jucat nimic cu cateva sclipiri de moment. Ceea ce am prevazut de jocul prestat de săptămână trecută

Nema campionat ... arbitraje arbitraje .... a castigat cfr campionatul ? Nu te cred .. au castigat arbitrii... noi ca footbal am pierdut ... otelul campioana cu jucatori mediocrii si arbitrii mari ... otelul ia campionatul cu arbitrii si jucatori de 3 lei si porumboiu se retrage . Ca deh degeaba aduci jucatori daca arbitrii fac legea .. Noi am facut puncte in europa sa ne faca de ras cfr ... Prietene tot o dai cu noi ..... noii nu suntem campioni cfr sunt Noi cand am fost campioni am reprezentat tara ... in rest cu arbitriu cfr locul 1 si fcsb 2 ... si tot noi faceam puncte prin europa .. acum steaua nu mai joaca .. cfr domina cu arbitrii .. uita cata putere au .. 5 campionate ... in afara ? " Domne aia sunt tari mari wow" si are dreptate .. pai cfr fara arbitrii nu stiu sa dea cu piciorul in minge .. antijoc mai mare ca la cluj nu am vazut ... ei au iesit cu capul sus cu lazio (locul 5 italia ... campionatul italiei fiind fooarte down) o echipa plina de rezerve dupa ce in tur au castigat in 10 ... si tu spui de mandrie ... prietene suntem in cupa satelor .. aici sunt decat echipe mici ... lazio nu este real madrid ..

adriann_
adriann_  •  24 Februarie 2023, 10:00
Postat de ceglumabuna pe 23 Februarie 2023, 21:50

Buey prietene ai ramas blocat ... asta iti aduci tu aminte .. eu am multe amintiri ... Una dintre ele .... Steaua Rapid in uefa ... BAAAAAAAM ... CINE`S CEI MAI TARI DIN ROMANIA STEAUA EEEEE STEAUA EEEEÈ ... Uefa Steaua Ajax ... cine`s ai mai tari ? STEAUA EEEÈ STEAUA EEEEE UEFA STEAUA VALENCIA ...cine`s ai mai tari ? STEAUA EEEÈ STEAUA EEEEE... Care club din Romania are cele mai mari performante ? STEAUA EEEE STEAUAA EEEEEE(inainte si dupa revolutie ) In rest haterii de serviciu .. adrian dinamovistul convertit intre timp in martor al lui talpan :)) Adriane ai facut miau miau de rusine :))

TU NU INTELEGI O CHESTIE SIMPLA DE TOT MA :)) Sfertul ala ar fi fost ceva enervant daca zecesebe mergea in finala samd. Cand stii ca ciobanul a umblat cu valiza dupa Badoi doar ca sa=si cumpere dreptul de a fi umilit atat de cumplit la Middlesborough RAZI IN HOHOTE SI ATAT. Echipa aia modesta din Anglia si cu Maccarone ala de care nu auzise nimeni au scos in strada oameni in ROmania :)) NUMAI CIOBANULUI SI BECALISTILOR LUI LI SE PUTEA INTAMPLA ASA CEVA :)) Oftica-te :))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează