INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

FOTO West Ham s-a trezit în Premier League! Prima victorie a sezonului pentru adversara FCSB-ului din grupele Conference

West Ham a obținut prima victorie stagională din Premier League / Sursă foto: Guliver/Getty Images +15   FOTO
West Ham a obținut prima victorie stagională din Premier League / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 17:51 / Actualizat duminica, 28 august 2022 18:59

West Ham, prima adversară pe care FCSB urmează s-o întâlnească în grupele Conference League, a obținut, duminică, prima victorie stagională din Premier League. „Ciocănarii” s-au impus pe terenul lui Aston Villa, formația antrenată de Steven Gerrard, scor 1-0.

  • West Ham - FCSB se joacă joi, 8 septembrie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Jucătorii lui Moyes veneau după trei înfrângeri conscutive în noua ediție din Premier League și un dezamăgitor golaveraj 0-5, însă au oprit seria negativă pe „Villa Park”, într-un meci în care au fost dominați la capitolul posesie și ocazii de Aston Villa. West Ham a dat lovitura în minutul 74, prin mijlocașul spaniol Pablo Fornals, al cărui șut din 18 metri a intrat în poartă după o deviere nefericită.

Echipa utilizată de David Moyes: Fabianski - Johnson, Kehrer, Zouma, Creswell, Emerson - Bowen, Soucek, Rice, Fornals - Scamacca

West Ham, program infernal până la meciul cu FCSB

Victoria o ajută pe West Ham să „evadeze” de pe ultimul loc. Formația lui David Moyes pe pe locul 16, cu trei puncte. Până la duelul cu FCSB, „ciocănarii”mai au de jucat două meciuri de „foc”: derby-urile londoneze cu Tottenham (31 august) și Chelsea (3 septembrie).

Aston Villa - West Ham United / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Aston Villa - West Ham United / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Aston Villa - West Ham United / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Aston Villa - West Ham United / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Aston Villa - West Ham United / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Ce program are FCSB în grupele Conference League

  • Runda 1: 8 septembrie, 22:00: West Ham – FCSB
  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB – Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg – FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB – Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht – FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB – West Ham

Detalii despre West Ham, primul adversar al roș-albaștrilor:

  • West Ham este una dintre echipele de tradiție din Anglia. Fondată în 1895, are 3 Cupe ale Angliei în palmares
  • Joacă pe London Stadium, fostul Olimpic, 62.500 locuri
  • E cunoscută pentru că a dat vedetele Cupei Mondiale la titlul luat de Anglia în 1966, căpitanul Bobby Moore și atacantul Geoff Hurst, omul care a adus trofeul cu un hat-trick în finală
  • Are experiențe nefericite cu echipele din România: ultimele trei „duble” au fost pierdute contra Astrei Giurgiu (2016-17, Europa League, 1-2 general și 2015-16, Europa League, 3-4 general) și Stelei (1999-00, UEFA, 0-2 general)
  • Ultima victorie e contra Politehnicii Timișoara în 1980-1981 (4-0, 0-1 retur, calificare)
  • Antrenată de David Moyes, are în lot un campion european (Emerson), doi vicecampioni europeni (Rice, Ogbonna) și tocmai a spart pușculița pe transferul italianului Scamacca (Sassuolo, 30,5 milioane lire)

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB, tot mai aproape de transferul lui Compagno! Ultimele detalii de la negocieri + anunțul Craiovei: „Și-a luat deja lucrurile”

MM Stoica, fermecat de transferul făcut de Becali: „Îmi plăcea foarte mult, dar nu-l credeam atât de bun! O să câștigăm bani mulți cu el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Pandora99
Pandora99  •  28 August 2022, 18:49

Ce meciuri de foc are west ham înaintea duelului cu fcsb? Citez de la dl care a scris: "Până la duelul cu FCSB, „ciocănarii”mai au de jucat două meciuri de „foc”: derby-urile londoneze cu West Ham (31 august) și Chelsea (3 septembrie)"

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 August 2022, 18:49

poate cu arsenal pe 31 august ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează