INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PROGRAM

Știm zilele și orele la care FCSB, CFR, Craiova și Sepsi joacă în turul III din Conference League » Roș-albaștrii, singurii programați miercuri

FCSB e singura dintre reprezentantele României care va evolua miercuri, 3 august / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB e singura dintre reprezentantele României care va evolua miercuri, 3 august / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 12:32 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 13:14

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi, calificate la braț în turul 3 din Conference League, au aflat orele la care își vor disputa următoarele meciuri europene. 

Cele patru echipe românești n-au prea mult timp de respiro, turul 3 fiind programat pe 4 și 11 august. FCSB e singura dintre reprezentantele României care va evolua miercuri, 3 august. Televizările vor fi stabilite în zilele premergătoare meciurilor.

Mai jos de atât nu se poate! Umilitor: Dinamo, programată să joace în Liga 2 în aceeași zi în care 3 echipe românești evoluează în Conference League
PROGRAM
Mai jos de atât nu se poate! Umilitor: Dinamo, programată să joace în Liga 2 în aceeași zi în care 3 echipe românești evoluează în Conference League

Când joacă FCSB, CFR, Universitatea Craiova și Sepsi în Conference League

Miercuri, de la ora 21:30, FCSB o înfruntă, în deplasare, pe Dunajska Streda din Slovacia. Returul se joacă la București, pe 11 august.

Joi, va fi iarăși o zi plină pentru microbiști. Universitatea Craiova dă piept, în deplasare, cu ucrainenii de la Zorya Luhansk. Meciul va avea loc în Polonia, la Lublin, de la ora 20:30. 

Sepsi o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe Djugardens, locul 3 în ultimul sezon din Suedia. Turul va avea loc pe 4 august, la Sfântu Gheorghe, de la ora 21:00.

CFR Cluj o va întâlni în turul 3 preliminar din Conference League pe Șahtior Soligorsk, campioana Belarusului. Prima manșă va avea loc pe 4 august, în Turcia, la Adapazan, cu porțile închise. Meciul se va juca, potrivit informațiilor GSP.ro, de la ora 20:00.

Când se joacă returul din turul 3 al Conference League: toate evoluează pe 11 august

În ceea ce privește meciurile retur, certitudinea e că toate formațiile românești vor evolua joi, 11 august. 

FCSB - Dunajska Streda și CFR - Șahtior Soligorsk sunt programte ambele de la 20:30. De la 20:00, Sepsi o va înfrunta în deplasare pe formația suedeză Djugardens, în timp ce Craiova joacă de la aceeași oră, la Craiova, cu Zorya Luhansk.

Așa de rău m-a obosit meciul cu Sabultaro, nici la biserică nu am putut să merg. M-a obosit emoția, eu vinerea mergeam mereu. Meciul a fost la discreția noastră, 1-0, nu aveau cum să ne dea ăștia gol. Au scăpat pe contraatac, au dat gol, apoi a greșit Ovidiu Popescu acolo. Dar tot speram, se vedea diferența. Lumea spune dăruire, dăruire. La meciuri din astea, jucătorii oricum dau totul. În ultimele 3 meciuri nu mai credeam în posesie, în echipa asta. Mi-a plăcut că a fost posesia la noi și că am pasat. Asta îi ziceam lui Petrea. Țipă la ei: «pasă, pasă, dă pasă». Noi dacă aveam posesia, avem jucători creativi care pot să paseze. Ați văzut combinațiile acolo, Cordea cu Ovidiu Popescu pe dreapta. Mi-a plăcut și acolo în stânga, Radunovici cu cine a jucat (n.r. - Tavi Popescu)
- Gigi Becali, la Pro Arena

M-am uitat puțin și la FCSB, am două televizoare și mă uitam la mai multe meciuri. Numai că, în momentul în care georgienii au dat gol, am mutat postul, că mă îmbolnăveam. Nu-mi ieșea pronosticul. Eu am dat declarații că se califică toate patru, iar eu pun pasiune când fac o astfel de declarație. Dacă nu-mi iese, spuneau ăștia că «nu i-a ieșit Oracolului». Acum, vreau să avem două echipe în primăvara europeană, cum era pe timpul meu
- Dumitru Dragomir, la GSP Live

VIDEO Ionel Ganea, după FCSB - Saburtalo 4-2: „Echipa a arătat altfel. Venirea lui Dică a ajutat!”

Citește și alte știri de actualitate:

Mai jos de atât nu se poate! Umilitor: Dinamo, programată să joace în Liga 2 în aceeași zi în care 3 echipe românești evoluează în Conference League

FOTO Momentul de geniu care a decis calificarea » FCSB, salvată de „sclipirea” lui Darius Olaru

Ce nu s-a văzut la TV în FCSB - Saburtalo » „VULCANUL” Dică, imaginile serii oferite de un georgian + „Uite-o pe Dinamo în Conference League!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
kikiner
kikiner  •  29 Iulie 2022, 16:48
Postat de gigi.gheorghe pe 29 Iulie 2022, 13:29

Cum sa se sezizeze prostule cand Steaua joaca in liga a doua?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flick2020
flick2020  •  29 Iulie 2022, 15:05
Postat de gigi.gheorghe pe 29 Iulie 2022, 12:57

Toti romanii patrioti sustin Sepsi de Slovacia!

Daaa, toti trolii ddbisti..:::))))

flick2020
flick2020  •  29 Iulie 2022, 15:04
Postat de gigi.gheorghe pe 29 Iulie 2022, 12:57

Toti romanii patrioti sustin Sepsi de Slovacia!

E trist sa fi ddbist, nu ?:::))) Multa suferinta ai strans in neuronul ala prafuit...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează