INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  SPANIA - ITALIA

A fost şi finala noastră! » Doi puşti de 10 ani au fost reprezentanţii României în finala de la Kiev

Popescu (cel mai înalt, în faţa lui Iniesta) l-a însoţit pe mijlocaşul Barcelonei +1   FOTO
Popescu (cel mai înalt, în faţa lui Iniesta) l-a însoţit pe mijlocaşul Barcelonei

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 iulie 2012 22:39

Dacă Mutu, Rădoi sau Săpunaru au lipsit de la turneul final, alături de întreaga delegaţie a României, pe lîngă Mitică de la Ligă şi Sandu de la FRF, ţara noastră a fost reprezentantă de doi puşti pasionaţi şi jucători de fotbal.

În calitate de sponsor oficial al turneului, McDonald’s a organizat în Europa competiţia fotbalistică Player’s Escort, în urma căreia 682 de copii din 34 de ţări au însoţit fotbaliştii pe terenul de fotbal, la meciurile din Polonia şi Ucraina. Românii au fost cei mai norocoşi, fiind aleşi pentru finala dintre Spania şi Italia!

Îl voiau pe Ronaldo
Robert Popescu (10 ani) din Craiova şi-a dorit ca Spania să ajungă în finală, iar visul său a devenit realitate. "A fost ca într-o poveste frumoasă că am ajuns la Euro şi am văzut superfotbalişti atît de aproape. Îmi doream să fie o finală Spania-Portugalia, pentru că voiam să-l văd pe Cristiano Ronaldo. L-am ţinut de mînă pe Iniesta, chiar dacă am vrut să fiu alături de Casillas. Oricum, a fost senzaţional!", a spus Robert, juniorul celor de la Dynamic Craiova.

Alexandru Lăudatu a venit de la Focşani pentru finala Euro. Ca şi colegul său, Alex, îşi dorea să-l vadă pe starul lui Real Madrid, CR7. "N-am avut noroc, l-au trimis acasă spaniolii. Nu mi-a ieşit nici cu Olanda, nici cu Robben. Şi-aşa, să-l ţin de mînă pe Balotelli chiar şi cîteva secunde a fost uluitor!", mărturiseşte Alexandru, care joacă la CSM Focşani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cordos_eu
cordos_eu  •  02 Iulie 2012, 10:46

titlul articolului nu e in regular dar faptul ca au fost si doi copii romani acolo putea fi mentionat deci nu vad problema

drack009
drack009  •  02 Iulie 2012, 10:39

Mama ce articol! Marerealizare ca doi copii au castigat un concurs si au fost la finala. Mandrie nationala. Ce urmeaza? Vreun gura casca pe la Olimpiada?

stefan156
stefan156  •  02 Iulie 2012, 10:17

Deloc interesant...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează