INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 3 SEPTEMBRIE, 21:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Albanezii i-au trimis lui Răzvan înregistrarea ultimului lor amical pe un disc stricat » DVD error

Articol de - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Albanezii fac tot posibilul să ne strice vineri debutul în preliminariile CE 2012. I-au trimis lui Răzvan înregistrarea ultimului lor amical pe un disc care nu poate fi văzut.

Atenţie "tricolori"! Albanezii vor răzbunare pentru înfrîngerea ruşinoasă din noiembrie 2007, 6-1, la Bucureşti, în finalul preliminariilor CE 2008. "Noi v-am ajutat, i-am încurcat pe bulgari şi la ei, şi la noi, iar voi ne-aţi umilit în ultimul meci, cînd eraţi deja calificaţi. Pentru asta venim să vă facem viaţa grea!" au fost avertizaţi prin intermediari federalii români.

Albanezii au declanşat deja războiul psihologic. În baza protocolului nescris dintre federaţii, staff-ul "naţionalei" a solicitat omologilor de la Tirana înregistrarea video a ultimului amical susţinut de  reprezentativa Albaniei, 1-0 cu Uzbekistan, pe 11 august. Meci monitorizat de la faţa locului de directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu.


"Mingea ieşea în aut şi se relua de la poartă"

Surpriză! La Casa Fotbalului a ajuns un DVD jerpelit, pe care Răzvan Lucescu nu l-a putut vedea, deoarece era copiat într-un format ciudat, indescifrabil. "Pînă la urmă specialistul nostru l-a decodat cu chiu cu vai. Nu ne-a ajutat însă prea mult fiindcă imaginea era de o calitate jalnică, cu multe întreruperi şi momente în care mingea ieşea în aut lateral, iar jocul se relua din colţul careului de şase metri. Noi am fost corecţi cu ei, le-am dat DVD-uri bune, iar ei ne-au luat la mişto", a povestit un federal.

Răzvan n-a rămas însă descoperit şi a strîns material didactic despre reprezentativa Albaniei prin alte relaţii.

"Albanezii ne consideră prieteni şi nu ştiu dacă au vrut să ne şicaneze cu acel DVD. Dacă jucăm bine, nu excelent!, îi batem la două goluri diferenţă"
Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori

De ce se joacă vineri-marţi
Începînd cu aceste preliminarii, meciurile se vor disputa după un nou program. Astfel, partidele vor avea loc vineri şi marţi. În prima "dublă", România va întîlni Albania (3 septembrie) şi Belarus (7 septembrie, Minsk). UEFA a făcut această schimbare la cererea cluburilor care îşi doresc să-i aibă pe internaţionali înapoi la echipe cît mai repede posibil pentru a se putea recupera în vederea partidelor din campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
forzzasteaua
forzzasteaua  •  30 August 2010, 09:25

Asta este o nesimtire crunta din partea lor si ar trebui sa le intoarcem acest serviciu printro victorie categorica si dubla. Un 12 - 2 categoric ii vor pune la punct si ii va invata sa-si respecte adversarul. Sper ca Razvan sa fie inspirat si sa compuna o echipa letala intrucat eu cred ca avem cu ce in acest moment.

sica2ro200
sica2ro200  •  30 August 2010, 08:51

pai la cat e de fraier toti il iau la misto...pacat...ma asteptam la mai mult...dar asta e...e mic mic mic rau

Vezi toate comentariile (2)
Comentează