INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BARAJ

Am fi întîlnit Portugalia dacă prindeam barajul în locul Bosniei » Război cu repetiţie

Dzeko (alb, în duel cu Bruno Alves) este principalul pericol pentru portughezi y Foto: Reuters
Dzeko (alb, în duel cu Bruno Alves) este principalul pericol pentru portughezi y Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 22:52

Tragerea la sorţi a decis două dueluri tari în play-off. Bosnia a dat peste lusitani, care i-au scos în 2010, iar turcii şi croaţii reeditează ”sfertul” CE 2008


După ce a ratat victoria la Paris şi accesul direct la Euro, Bosnia are de trecut iar de Portugalia ca să ajungă la turneul final. Dacă în 2009 lusitanii cîştigau (fără Ronaldo!) ambele manşe (1-0), duelul cu echipa care ne-a suflat locul 2 în grupa D va fi mult mai echilibrat. "Nu mai sîntem aceiaşi de acum doi ani şi am arătat în Franţa că ne putem bate cu oricine", a zis selecţionerul Susici. Lusitanii se tem şi au vrut să-l ia pe Mourinho doar pentru baraj, dar Real i-a refuzat.

Pe viaţă şi pe moarte, mai ales prin prisma duelului suporterilor, va fi şi şocul Turcia - Croaţia. Cunoştinţe vechi de la CE 2008, unde otomanii au avansat în semifinale după penaltyuri (3-1).

Celelalte baraje au favorite clare. Irlanda şi Cehia au prima şansă contra Estoniei, adversara noastră din preliminariile CM 2014, respectiv Muntenegrului, altă echipă debutantă în play-off.


Programul barajelor (11/12 - 15 noiembrie)
Turcia - Croaţia
Estonia - Irlanda
Cehia - Muntenegru
Bosnia - Portugalia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
putin_sport
putin_sport  •  14 Octombrie 2011, 09:26

intr-adevar, nu va dezminteti. cum poti sa spui ca intalneam Portugalia? ar fi fost asa daca se stia dinainte ca locul 2 din grupa X intalneste locul 2 din grupa Y, de exemplu. tragerea la sorti ar fi fost alta, daca s-ar fi calificat alte echipe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close