INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PORTUGALIA - SPANIA 2-4

Bento lămureşte criticii: "Ronaldo trebuia să bată al cincilea penalty!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 20:11

Antrenorul Portugaliei, Paulo Bento (43 de ani), a explicat care era strategia pentru loviturile de departajare şi de ce Ronaldo nu a apucat să execute.

"Al cincilea penalty era al lui Cristiano. Aceasta a fost ordinea stabilită, Bruno Alves a executat al patrulea, iar următorul era Ronaldo. Acesta a fost planul, daca scorul era 4-4 şi Ronaldo trebuia să execute ultimul penalty, alta ar fi fost situaţia.

Este vorba de cum planifici lucrurile, ne-am gîndit care ar fi cele mai bune condiţii pentru a cîştiga şi am decis să executăm în această ordine", a declarat Bento.

"Pur şi simplu nu îmi explic de ce Ronaldo nu a executat primul penalty. Este de departe cel mai bun fotbalist al Portugaliei, iar el a stat deoparte fără să poată ajuta echipa.", a spus Alan Shearer, fost internaţional englez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
borat101
borat101  •  29 Iunie 2012, 09:42

Asa este, in situatia in care este o Nationala ca Portugalia cu un jucator ca Ronaldo, trebuia sa execute primul Ronaldo. Asa au facut Italienii cu Balotelli al lor. Greseala de incepator al antrenorului Paolo Bento. Nu sunt fan al acestei generatii de jucatori care au 2 pre-madone umflate de Media/Presa ca Messi si Ronaldo, care nu au jucat la echipe mici sa gastige trofee. Au fost bagati/luati direct la echipe cu Palmares sa catige trofee. Dar C. Ronaldo este in avantaj ce putin, unde Messi nu face nimic pe plan de Nationala. ZIDANE este cu 10 clase peste amandoi pusi impreuna, fara discutie.

kily
kily  •  29 Iunie 2012, 09:28

trebuia sa joace fotbal in cele 120 de minute si nu sa'si bata joc de coechipieri, de efortul acestora. pacat de portugalia! mai bine jucau fara el...

dreamer123
dreamer123  •  29 Iunie 2012, 02:31

afaraaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează