INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  DUMINICĂ, “SFERTURI” » SPANIA - ITALIA (21:45, TVR1)

Cad fundaşii

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2008 00:00

După Cannavaro, Italia a mai pierdut un stoper. Barzagli şi-a rupt meniscul şi a spus adio turneului final.

Defensiva Italiei scîrţîie la acest Euro. Cele patru goluri încasate în grupă stau mărturie. Donadoni poa­te invoca drept alibi accidentările. Chiar la primul antrenament făcut în Austria, selecţionerul l-a pierdut pe Cannavaro, căpitanul fiind lovit la un duel pentru balon de Chiellini.

Ieri dimineaţă, campionii mon­diali au mai primit o lovitură în apărare. S-a rupt şi Barzagli! Celălalt stoper folosit de Donadoni în preliminarii şi titularul din eşecul cu Olanda (0-3) s-a lovit tot la antrenament. De data asta n-a mai fost vinovat fundaşul lui Juventus. Noua achiziţie a lui Wolfsburg, care a costat 14 milioane de euro, a suferit o leziune la genunchiul stîng, în timpul miuţei 5 la 5. Pro­blema nu părea gravă, dar exame­nele medicale au dat verdictul crud: ruptura meniscului intern!

Barzagli a fost transportat după-amiază la un spital din Viena, unde doctorii au confirmat leziunea. Fostul stoper al lui Palermo a cerut să fie operat de urgenţă, intervenţia chirurgicală urmînd să fie efectuată azi, la aceeaşi clinică unde a fost operat Cannavaro. Euro s-a terminat deja pentru el!

Al 4-lea titular KO

Pentru “sfertul” de duminică, Donadoni are probleme de lot.

Pe lîngă Barzagli, mai lipsesc Pirlo şi Gattuso, ambii suspendaţi. Primul scos din calcule şi înlocuit de Gamberini a fost Fabio Cannavaro. “Balonul de Aur” 2006 şi-a rupt un ligament de la glezna dreaptă, fiind operat pe 4 iunie la Viena. “Zidul de la Berlin” a rămas însă în cantonament şi a primit acordul UEFA de a sta pe banca de rezerve, de unde, în cîrje, îşi susţine colegii. Probleme au acuzat după meciul de debut şi Panucci, şi Materazzi. Ambii s-au refăcut, însă numai fundaşul Romei joacă titular.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează