INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA - ALBANIA, VINERI, ORA 21:00, TVR 1

Contra: "Meciul cu Albania e crucial! E o echipă greu de învins, am mai jucat împotriva lor"

Razvan Lucescu, Cosmin Contra
Razvan Lucescu, Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Cosmin Contra avertizează că Albania, adversara României din Preliminariile pentru Euro 2012, nu trebuie văzută ca o echipă slabă şi uşor de învins.

"Sînt un tip realist, mă gîndesc doar la aceste două meciuri, cu Albania şi Belarus. Accidentarea lui Săpunaru a însemnat pierderea unui jucător cu experienţă, iar selecţionerul a apelat la mine. Cred că am fost convocat pentru experienţa mea să ajut echipa.

Îmi doresc foarte mult să începem bine aceste preliminarii. E foarte greu dacă începi prost, aşa că trebuie să fim atenţi.

Meciul de vineri e crucial, eu am jucat cu Albania acum două preliminarii, ştiu ce echipă sînt, ce jucători ambiţioşi au. E o echipă greu de învins, în ultimii ani majoritatea jucătorilor evoluează în campionate puternice din Europa.

Să nu credem că Albania e o echipă slabă, uşor de învins. Doar prin muncă, sacrificiu şi respect pentru adversar avem şanse să progresăm.

Întotdeauna la Piatra Neamţ am fost primiţi bine, sperăm să fie aceeaşi atmosferă bună. Avem mare nevoie de suporteri să încurajeze echipa, sînt jucători care vor debuta.

Adi Mutu îl poate face pe antrenor să se răzgîndescă, dacă are evoluţii bune, dacă dă goluri. Chiar dacă au avut probleme, se pot împăca. Să lăsăm subiectul Adi Mutu pentru cînd va reveni pe teren", a spus Contra în cadrul unei conferinţe de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
heheh.e
heheh.e  •  31 August 2010, 16:10

hehehe,numai scrap-uri si defecti pe aici:))

skrap
skrap  •  31 August 2010, 15:49

inainte ne luam la tranta cu Brazilia,Anglia,Franta,Italia,Argentina,Spania,Olanda,Germania,Portugalia,Uruguay si acum ne este frica sa jucam cu Albania... In ce hal a adus rromanul asta nationala Romaniei, le-a implementat o mentalitate de sclavi, o mentalitate de lasi, o mentalitate de nationalitatea lui, stiti ca e si vorba aia "te-ai inecat ca "rromanul" la mal" prin asta ii motiveaza astas, cred ca le zice, nu castigam nu castigam asta e, peste 4 ani ne calificam..

skrap
skrap  •  31 August 2010, 15:44

ar trebui sa ne sperie Albania... are asa ceva din Spania, PENIBILI ATI AJUNS, VA E FRICA DE ALBANIA, IN HALUL ASTA AM AJUNS, cand bateam columbia, cand bateam argentina, cand bateam alte mari forte la cupa mondiala.... si acum ne sperie albania.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează