INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, ORA 22:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristi Tănase: "Aş fi vrut să fac parte din lotul României, dar probabil trebuie să muncesc mai mult"

cristi tanase
cristi tanase

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Fotbalistul Stelei, Cristi Tănase, spune ă şi-ar fi dorit să joace la Paris, contra Franţei, dar că va munci şi mai mult pentru convocare.

 

"Aş fi vrut să fac parte din lotul României, dar rămîne să joc mai bine pentru echipa de club şi probabil va veni şi convocarea. Le urez succes băieţilor în meciul cu Franţa", a spus Tănase pentru Cancan.

Mijlocaşul roş-albaştrilor mai spune că atmosfera care se creează la un meci în Ghencea îi dă fiori de fiecare dată cînd păşeşte pe gazon. "Chiar dacă au fost mai puţini la meciul cu Sportul, atmosfera a fost foarte frumoasă. De fiecare dată cînd intru pe teren mi se face pielea de găină şi am emoţii ca la debut", a completat Tănase.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
ciupi0812
ciupi0812  •  05 Octombrie 2010, 19:32

sa-si mai ia undeva juma de norma, sa munceasca pentru o pensie mai mare, da' in teren sa joace fotbal, ca o lovitura libera intamplata benevol si vreo doua pase azi si peste o luna nu inseamna ca sunt suficiente pentru o convocare la nationala.

adi_stoika
adi_stoika  •  05 Octombrie 2010, 16:00

Unii profesori, daca te vad ca esti activ/pregatit si ridici mana sus, nu te pun sa raspunzi; iti vine randul taman cand nu te-astepti, cand stai chircit in banca ta :) Cred ca Tanase merita sa fie macar rezerva in lotul asta din care fac parte Florescu, Cocis, Deac(cel care nu joaca de 4 etape) dar sigur, nu el decide, iar reactia lui a fost foarte eleganta. Il apreciez (si pentru modul in care a pus osul la treaba in ultima vreme dar si pentru modestie), e un mare castig pentru Steaua.

imperator
imperator  •  05 Octombrie 2010, 15:25

ba ian_wright? da tu ce muzica asculti? aia de la simsons?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează