INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA

Crouch a renunţat la naţionala Angliei din cauza lui Capello

Crouch a renunţat la naţionala Angliei din cauza lui Capello
Crouch a renunţat la naţionala Angliei din cauza lui Capello

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 16:35

Jucătorul lui Tottenham şi-a exprimat public nemulţumirea pentru că a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Elveţia şi a spus că nu vrea să mai joace pentru echipa naţională cît timp Fabio Capello e selecţioner.

Jucătorul de 30 de ani le-a declarat prietenilor că s-a simţit umilit atunci cînd Capello l-a anunţat că va rămîne în tribune la meciul de ieri, italianul preferîndu-i pe Darren Bent ca titular şi pe Bobby Zamora ca rezervă

"Are copil şi soţie, putea la fel de bine să fie în vacanţă alături de ei decît să piardă timpul la naţională. El crede că Fabio Capello a făcut totul deliberat şi nu vrea să mai joace vredată pentru acest antrenor. Nu este prima oară cînd este tratat astfel şi s-a cam săturat", a explicat un apropiat al fotbalistului pentru DailyMail.

Naţionala Angliei a încheiat la egalitate, sor 2-2, meciul cu Elveţia din Preliminariile Campionatului European. Selecţionata "Albionului" e pe primul loc în grupa G de calificare la turneul final, la egalitate de puncte cu Muntenegru (11).

22 de goluri a reuşit Peter Crouch în cele 42 de meciuri la echipa naţională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
flafy
flafy  •  05 Iunie 2011, 21:59

oo marele atacant :))) pe mine ma amuza felul cum alearga oricum Anglia nu are nationala e vai de capul ei :))

w1nk
w1nk  •  05 Iunie 2011, 17:45

Personal cred ca ar fi mai bun Crouch la nationala Angliei decat este Capello :)

mario_seppona
mario_seppona  •  05 Iunie 2011, 17:34

@siliu: pt cultura mea generala, stii cati atacanti a avut anglia in terenin meciul cu elvetia? sa te intreb ce schimbari inspirate a facut marele capello, n are rost sa te mai ntreb! oricum cu selectia facuta, schimbarile super inspirate, formula de start, strategie, tactica, anglia ieri mi a mancat banii, si 5 ani din viata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează