INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  CALCULE

Cu 3 puncte putem fi calificaţi!

Articol de - Publicat joi, 12 iunie 2008 00:00

România va fi cu un pas în “sferturi” dacă bate Italia.

Meciul Italia-România e partida speranţelor pentru noi şi ultima şan­să a peninsularilor. Dacă “tri­co­lo­rii” mai au şanse de calificare şi în cazul unei înfrîngeri, italienii vor fi eliminaţi dacă pierd. Gazeta vă pre­zintă mai jos care sînt variantele pro­babile pentru România în func­ţie de rezultatul în faţa trupei lui Do­nadoni.

1 Cu o victorie în meciul cu Italia, Mutu şi compania ar lua o op­ţi­u­ne serioasă pentru calificarea în “sferturi”, mai ales dacă şi Olanda în­vinge Franţa. În acest caz, cu o re­miză în duelul direct de marţi, Ro­mâ­nia şi Olanda ar putea merge îm­pre­ună mai departe. Dacă batavii nu trec de Franţa, atunci sîntem o­bli­gaţi să cîştigăm cu Olanda, pentru că elevii lui Domenech vor juca în ultima etapă în faţa unor italieni deja eliminaţi şi ar putea avea un meci lejer.

X Un egal cu campionii mon­di­ali ar fi o performanţă, dar nu ne-ar ajuta foarte mult, mai ales dacă Olanda nu cîştigă cu Franţa. În această situaţie, am avea o ultimă etapă incendiară cu toate cele 4 formaţii avînd şanse de ca­li­fi­care. Noi sîntem siguri în “sferturi” doar dacă batem Olanda.

2 O înfrîngere cu Italia ne-ar re­du­ce considerabil şansele de ca­lificare şi ne obligă să în­vin­gem Olanda. Chiar şi cu o victorie în faţa portocaliilor nu vom fi siguri de calificare, depinzînd de rezultatul meciului Italia-Franţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
 •  12 Iunie 2008, 16:13

OLANDA BATE FRANTA,SI FACE EGAL CU NOI,NOI FACEM EGAL CU ITALIA SI OLANDA,IAR ITALIA FACE EGAL CU FRANTA SI NE CALIFICAM CU 3 PUNCTE

 •  12 Iunie 2008, 12:16

nush cum puteti sa credeti ca ne vom califica cu 2 sau cu 3 puncte. unu la mana Franta o sa faca din portocala mecanica unu cu quartz. si 2 la mana daca facem noi egal cu italia doar nu credeti ca olanda o sa ne dea meciu, numai daca era berbecalii la federatie sau pashkani sa invarta ceva cu olandezii.

 •  12 Iunie 2008, 11:18

ce vorbesti tu, nu ai vazut vce au facut grecii acu 4 ani? au stat numai in poarta si au dat cate un gol bulanos pe ici pe colo si au devenit campioni europeni.....nu vezi ca echipele mici care se descopera sunt curatate rapid? noi nu avem atacanti asa de valoare ca sa luptam de la egal la egal cu italia, franta, olanda

Vezi toate comentariile (17)
Comentează