INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANTA

Domenech, concediat fiindcă n-a dat mîna cu Parreira?!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

Federaţia franceză (FFF) caută un motiv temeinic pentru a justifica demiterea prematură a lui Raymond Domenech.

 

Acesta acuză că a fost dat afară, fiind înlocuit deja cu Laurent Blanc, deşi mai avea contract pînă pe 31 august 2010, de aceea cere o despăgubire de două milioane de euro. Ca să scape de proces şi de achitarea unei asemenea sume, considerată scandaloasă, oficialii de la Paris par să fi găsit soluţia. Vicepreşedintele FFF, Frederic Thiriez, totodată preşedinte al Ligii profesioniste, a indicat: "După mine, un singur fapt ar motiva concedierea: refuzul de a da mîna cu colegul tău. Este o imagine atît de negativă, de dăunătoare, dată de fotbalul francez întregii lumi, în special copiilor, încît este suficient pentru a justifica demiterea".

 

Momentul la care se referă Thiriez a fost la finalul ultimei partide disputată de Franţa la Mondial, 1-2 cu Africa de Sud. Atunci, Domenech a refuzat să dea mîna cu selecţionerul africanilor, Carlos Alberto Parreira, gest pus ulterior pe seama criticilor pe care brazilianul le-ar fi făcut anterior la adresa "cocoşilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează