INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ADVERSARI CE 2012

Domenech: "Giresse este succesorul meu ideal"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Într-o perioadă în care federaţia franceză caută viitorul selecţioner, care-l va înlocui pe Raymond Domenech după Mondial, actualul antrenor al "cocoşilor" nu şi-a ascuns preferinţa sa.

 

" Alain Giresse este succesorul meu ideal", a declarat tehnicianul de 58 de ani. Domenech a completat: "Alain este în viaţă, are un trecut, are o experienţă. I-am spus faţă în faţă că posedă toate calităţile pentru a fi selecţionerul Franţei. Nu i-a zis asta din curtoazie. Am vorbit foarte serios, ştiam ce spun".

 

Fost mare internaţional francez, Giresse (57 de ani) a pregătit pînă în ianuarie Gabonul şi tocmai a acceptat să preia "naţionala" Mali. Federaţia de la Paris ar vrea să-l pună în schimbul lui Domenech pe Laurent Blanc, acum la Girondins Bordeaux.

Franţa va fi adversara României şi în preliminariile CE 2012.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează