INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  IFOTBAL.RO

Domenech: “La teatru nu mergi la repetitii!”

Articol de - Publicat vineri, 04 aprilie 2008 00:00

- La doua luni de Euro, care e starea de spirit a selectionerului Frantei?

Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, a dat un amplu interviu cotidianului elvetian Tribune de Geneve, atacind ca principal subiect pregatirea Euro 2008. Primul adversar al “nationalei” Hexagonului va fi Romania, pe 9 iunie, la Zurich.

- Sint atent la ultimele detalii, la organizare, la calendar. Nu trebuie sa ratam nimic care ar putea lipsi la turneul final. E nevoie de o vigilenta totala.

- Urmatorul moment fierbinte este anuntarea listei de 23 de jucatori. Aveti cosmaruri din cauza acestei liste?

- Este ca si cum m-as urca in avion. Imi spun ca n-are rost sa-mi fie frica, pentru ca oricum n-am cum sa cobor. Sint obligat sa realizez aceasta lista. Incerc sa fiu cit mai coerent, sa aleg corect. Cea mai mare problema este pentru al 24-lea jucator, cel care nu va fi retinut in lot. Pentru el va fi teribil.

- Lista e mereu o sursa de neintelegeri, caci fiecare se pune in pielea selectionerului.

- Caut sa formez un grup echilibrat, care sa ne permita sa mergem cit mai departe posibil intr-o competitie foarte dura, cu putin timp de recuperare. Dupa, fiecare are dreptul sa gindeasca exact ce vrea. Eu voi alege ceva, iar 60 de milioane de francezi altceva. Insa asa este peste tot.

- In aceasta vara se implinesc patru ani de cind sinteti selectioner. Ce amintiri aveti din primii doi ani, in care ati luat masuri uneori greu acceptate?

- E adevarat ca au fost si furtuni. Insa e logic, din moment ce am venit cu metode diferite, incercind sa gasesc un spirit noi, proaspat. O munca apasatoare, dar necesara.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează