EURO 2012  ·  ADVERSARI EURO 2008

Donadoni ne pune sub lupă

Articol de - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Selecţionerul squadrei azzurra îşi va trimite spionii inclusiv la meciurile din Liga 1

Roberto Donadoni n-a glumit cînd a afirmat că, dintre adversarele de la Euro, România îl preocupă mai mult decît Franţa şi Olanda. Selecţionerul Italiei a spus-o din nou, într-un interviu apărut ieri în cotidianul La Stampa, şi i-a asigurat pe jurnalişti că ne va pune efectiv sub lupă.
"Vom spiona nu numai amicalele pe care le va disputa România pînă la startul turneului final din Elveţia şi Austria, ci şi meciuri din campionatul lor intern. E o competiţie pe care o cunosc mai puţin decît pe cele similare din Franţa sau Olanda şi vreau să mă asigur că am făcut totul ca la carte", pretinde Donadoni.
O dată adunate materialele despre adversari, spre finalul lunii aprilie, fostul internaţional intenţionează să le disece împreună cu colaboratorii săi. Unul dintre ei, zice selecţionerul italian, va fi Walter Zenga.

"Zenga a antrenat mai mulţi ani în România şi sînt sigur că-mi poate furniza numeroase informaţii utile"
Roberto Donadoni, selecţioner ItaliaDetalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (1)
 •  01 Martie 2008, 13:22

Asculta bai DONADONI TU MAI TREBUIE SA REALIZEZI MULTE PT ITALIA PT A AJUNGE LA PERFORMANTELE LUI PITI!!! DUPA CUM A JUCAT IN PRELIMINARII ITALIA E O ECHIPA DE BATRANI,NU A FOST IN STARE SA BATA SCOTIA!!! S-A CHINUIT SA SE CALIFICE LA EURO!!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1