INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, ORA 22:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Duckadam: "În poarta naţionalei ar trebui să fie Tătăruşanu sau Pantilimon"

duckadam
duckadam

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, îl vede pe Tătăruşanu în poarta naţionalei şi spune că Tănase trebuia convocat pentru că în ultimele partide a arătat că se înţelege foarte bine cu Bogdan Stancu.


"Eu cred că în poartă ar trebui să fie ori Pantilimon, ori Tătăruşanu. Amîndoi sînt mai în formă ca Lobonţ. Totuşi, cred că Tătăruşanu este un portar mai complet decît Pantilimon.

Meciul cu Franţa va fi foarte greu, sper ca Lucescu să găsească formula potrivită. Eu cred că meciul este decisiv pentru moral şi dacă nu vom reuşi să scoatem un rezultat bun în meciul cu Franţa, oricine va fi selecţioner, va fi nevoit să se gîndească la o nouă formulă la echipa naţională.

Părerea mea este că Tănase a făcut ultimele două partide foarte bune şi cred că merita să fie la lot. Tănase a dovedit că este în formă. 

Bogdan Stancu cred că va fi titular în meciul cu Franţa şi cred că facea un cuplu foarte bun cu Tănase, s-a văzut şi în meciul cu Sportul că se înţeleg foarte bine", a spus Duckadam la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
je__
je__  •  05 Octombrie 2010, 12:32

Esti diliu Duckadame, Tatarusanu n-are valoare nici de Steaua la cate gafe a facut. Si asa nu stiu ce cauta la nationala. Daca vrei sa-l vinzi, ofera-l pe site-urile de specialitate. Daca nu, taci din gura si vinde-i in continuare la poarta casul oierului, ca la fotbal nu te pricepi!

sorindrag
sorindrag  •  05 Octombrie 2010, 12:11

si eventual antrenor sa fie jiunghiul mioritic ma da tupeu mai au lacheii astia bolsevici

dannysukaru
dannysukaru  •  05 Octombrie 2010, 11:36

nu va mai amagiti,ca nu se vor califica nici acuma

Vezi toate comentariile (9)
Comentează