INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  EURO 2008

După căpuşe, vine pojarul!

Articol de - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Alt vaccin pentru turneul final. Elveţia şi Austria se confruntă cu o boală virală foarte contagioasă.

Risc la Euro. Mai întîi, căpuşe. Acum, pojar. Şi nici de această dată nu e glumă.

O echipă de experţi ve­ri­fică deja cît de mare este pri­mej­dia în Elveţia şi Austria, ţările cele mai afectate momentan de această boală contagioasă.

Ori­cum, avertismen­tul a fost dat: toate persoanele pre­zente la tur­ne­ul final trebuie să se vaccineze îm­potriva pojarului.

Centrul European pentru Pr­e­ve­nirea şi Controlul Bolilor (ECDC) a dezvăluit că peste 1.300 de cazuri au fost raportate în primele luni ale anului în Europa. Cu 500 mai multe faţă de aceeaşi perioadă din 2007, cînd Elveţia a avut, alături de Ma­rea Britanie, Irlanda şi România, cel mai mare număr de bolnavi de pojar.

ECDC anunţă: “Vorbim de un virus foarte periculos, care poate fi le­tal în situaţii extreme. Dacă oa­me­nii vor veni nevaccinaţi, vor fi in­fectaţi. Imaginaţi-vă ce-ar în­sem­na ca milioane de europeni ne­vac­cinaţi să intre într-un focar de pojar!”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează