INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ROMÂNIA

E afectat

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2008 00:00

“Tricolorii” spun că Adrian Mutu n-a putut dormi după meciul cu Italia, din cauza ratării penalty-ului din finalul partidei.

Ratarea penaltyului din meciul cu Italia, care ar fi putut parafa ca­lificarea “troicolorilor” în “sfertu­ri­le” Euro, l-a marcat pe Adrian Mu­tu. “Briliantul” n-a dormit toată noaptea de după meci. El are însă sus­ţinerea tututor, colegi, antre­nori, fani. “Nu sînt su­pă­rat pe Adi. Ratarea unui penalty face parte din joc. S-a întîmplat şi în fi­nale de cam­pionat mon­dial”, a spus selec­ţio­­nerul, care l-a îm­bră­ţişat pă­rin­teşte la finalul partidei.

Ciprian Marica a explicat starea de spirit prin care trece Adrian Mutu: “Adi este foarte supă­-rat, dar sîntem alături de el. Îl sus­ţinem! Avem nevoie de el pentru că urmează o bătălie decisivă pentru ge­neraţia noastră, meciul cu Olan­da, pe care vrem să o cîştigăm. Ro­mâ­nia e într-o creştere formi­da­bilă”. Nicoliţă este şi el lîngă Mutu: “Chiar dacă a ratat un penalty, Adi rămîne cel mai bun jucător al nostru”. Ieri, Mutu a răspuns ama­bil fanilor, zîmbind, semn că apro­pierea acestora îl ajută.

“Adi este afectat, dar şi fericit că a marcat un gol mare Italiei. Dacă dădea gol la penal­ty era erou, dar oricum el este eroul nostru”
Florentin Petre jucător România

“Îl vom ajuta pe Mutu să-şi revină. Avem mare nevoie de el”
Dorin Goian jucător România

“Dacă Adrian marca din penalty era greu pen­tru noi! Îşi va re­veni, e un tip tare. Îi dă­du­se gol lui Buffon în Serie A, probabil a schim­bat ceva”
Sebastian Frey portar Franţa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
 •  15 Iunie 2008, 18:04

neam de slugarnici milosi toti cei ce-l alina.Nu e vorba de o ratare in curtea scolii ci de una la campionat european unde un profesionist ( "il FENOMENO" ) bate in zeflemea un penalti ratand calificarea nationalei.Nu va mai iluzionati cu puncte smulse Olandei ca nu ne fac aia cadouri ! Ce-ati zice de un pilot care da cu avionul de pamant ca era presat de o problema personala sau vreun impegat de miscare ce incurca macazurile si deraiaza trenurile.Tot profesionisti ! I-ati alinta la f

 •  15 Iunie 2008, 16:50

Hai Muta! Capu' sus! In sferturi cu gugustiucii tai de coechipieri!

 •  15 Iunie 2008, 14:15

Mutu este pentru noi IUDA! Peste 2 zile 23 milioane de romani de pretutindeni il vor injura!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close