INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA A/CEHIA-POLONIA 1-0

Eliminarea costă: polonezii au rămas fără selecţioner :O

Smuda preluase reprezentativa poloneză în 2009 (foto: Reuters)
Smuda preluase reprezentativa poloneză în 2009 (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 17 iunie 2012 00:57

Dublă lovitură încasată de Polonia. Învinsă de Cehia şi eliminată de la CE 2012 pe care-l organizează împreună cu Ucraina, reprezentativa ”leşilor” şi-a pierdut şi selecţionerul. Franciszek Smuda şi-a anunţat plecarea imediat după meci.

”Sută la sută este sfîrşitul aventurii mele ca antrenor al echipei naţionale. Oricum contractul meu lua sfîrşit după Euro. Acum nu se mai pune problema de prelungire. Le mulţumesc băieţilor”, a declarat tehnicianul de 64 de ani, evident abătut şi nervos.

Cît despre înfrîngere, Smuda a zis: ”Am făcut tot ce era posibil. Am avut însă multe pase ratate. În repriza a doua cehii ne-au obligat să luptăm fără încetare pentru a recupera mingea, ceea ce a fost un chin”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  17 Iunie 2012, 12:52
Postat de kily pe 17 Iunie 2012, 01:10

smuda si blohin nu pot face din rahat bici si sa mai si pocneasca! nu au material! in cele 2 loturi nu sunt 3 jucatori de calitate medie! si nu il punem la socoteala pe sevcenko, el nu mai poate si nici nu are cu cine...

daca pisczek si levandowski sunt jucatori de calitate medie...+kuba si altii...ce mari minuni de jucatori au grecii sau cehii(poate in afara de rosicky si cech oricum e un gafeour)

gery76
gery76  •  17 Iunie 2012, 01:31

Ca si Romania,Polonia n-a fost niciodata o mare putere in fotbalul mondial,perioada lor de glorie echivaleaza cu acea superba generatie dintre 1974 si 1982+1986 ,insa cei mai multi dintre eroii acelei generatii se retrasesera la mondialul mexican'86,ultimii supravietuitori ai bronzului mondial din '74 si '82 fiind chiar Smuda folosit cateva minute si Boniek,marii Deyna,Lato,Gadocha,Tomasewski se retrasesera. -Actualmente au cativa jucatori peste medie ca si Kuba sau Lewandowski,facuti fotbalisti de Klopp la Dortmnund dar este prea putin,poate daca Euro era in afara Poloniei aveau sanse mai mari,au fost labili si marcati de evolutia in fata propriilor suporteri!

buzucm
buzucm  •  17 Iunie 2012, 01:18

un antrenor fricos. toate cele 3 meciuri le-a avut in mana

Vezi toate comentariile (4)
Comentează