INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA - ELVEŢIA

Englezii au un singur atacant valid înaintea meciului cu Elveţia » Lei ştirbi

Trupa lui Fabio Capello e lideră în grupa sa preliminară Foto: Reuters
Trupa lui Fabio Capello e lideră în grupa sa preliminară Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 21:44

Britanicii au doar un singur atacant valid, Darren Bent. Rooney e suspendat, Defoe accidentat, iar Crouch şi Zamora au probleme de sănătat.


Elveţienii şi-au pus în cap să-i strice "leului britanic" vacanţa de vară, iar conjunctura chiar le este favorabilă. Pe Wembley, diseară, vor avea de-a face cu o reprezentativă a Angliei în mare suferinţă pe faza ofensivă. Trupa lui Fabio Capello stă, practic, într-un singur atacant valid: Darren Bent!

Lista absenţilor îi cuprinde pe Wayne Rooney, suspendat, şi pe Jermain Defoe, accidentat de mai multă vreme. Selecţionerul l-ar fi putut înlocui pe jucătorul lui Tottenham, dar a preferat să n-o facă, mizînd pe deja convocaţii Bobby Zamora şi Peter Crouch. Numai că socotelile de acasă nu s-au potrivit deloc cu acelea de la reunirea lotului.

Atacantul lui Fulham nu s-a refăcut nici acum de pe urma unei probleme la şold contractate în ultima etapă din Premier şi Crouch se plînge de dureri de spate. Iar dacă Bent se "rupe" şi el în timpul meciului, Capello e în pom.


4 e numărul atacanţilor pe care Capello nu poate conta cu Elveţia. Doi nici n-au fost convocaţi, iar restul se antrenează cu infiltraţii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează