INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PROBLEME LA HARKOV

EUROalarmă » Gazde pentru turneul final din 2012, ucrainenii sînt bănuiţi de probleme cu kerosenul!

Plecaţi liniştiţi din Harkov, olandezii s-au trezit cînd erau în aer că e obligatoriu să realimenteze dacă vor să ajungă în siguranţă în Ţara Lalelelor
Plecaţi liniştiţi din Harkov, olandezii s-au trezit cînd erau în aer că e obligatoriu să realimenteze dacă vor să ajungă în siguranţă în Ţara Lalelelor

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 13:57

Olandezii de la Alkmaar au fost nevoiţi să facă escală în Bulgaria pentru realimentare, după ce aeroportul din Harkov, oraş care va găzdui meciuri la CE 2012, n-a avut suficient combustibil după meciul susţinut în Eurpa League, scor 1-1. Ucrainenii şi-au cerut scuze după două săptămîni!


Surpriză neplăcută de care a avut parte delegaţia lui Alkmaar la revenirea în Olanda. Au aflat în zbor că trebuie să aterizeze la Sofia, deşi nu-şi programaseră nici o escală după plecarea din Ucraina. Piloţii au constatat că rezervoarele nu fuseseră umplute corespunzător la Harkov, unde AZ jucase pe 29 septembrie în grupele Europa League, remizînd (1-1) cu Metalist.

Echipa olandeză a fost obligată să piardă cîteva ore bune în Bulgaria pînă ce au completat kerosenul necesar ajungerii acasă. Abia zilele trecute responsabilii aeroportului din Harkov au recunoscut gafa şi au trimis o scrisoare oficială în care şi-au cerut scuze pentru disconfortul creat celor de la Alkmaar.

Criza de combustibil ar putea crea probleme mult mai mari în vară, pentru că în oraşul ucrainean se vor juca meciuri de la turneul final al CE 2012. Iar echipele şi fanii ar avea chiar dificultăţi în a se deplasa, mai ales în condiţiile în care infrastructura terestră nu e deloc într-o situaţie strălucită.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
panconecaca2
panconecaca2  •  18 Octombrie 2011, 14:41

Trebuiau sa-si ia avion diesel....:))))) oricum buna alegere Bulgaria ....ca acolo se fura din conducta mai ceva ca la noi . Ei au tot timpul stocul plin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează